In de 64-bits versies van Mac OS 10.5 en later zijn enkele verouderde, optionele plug-ins alleen beschikbaar als Photoshop wordt uitgevoerd in de 32-bits modus:

1. Kies Ga > Toepassingen in de Finder.

2. Vouw de Photoshop-map uit. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het pictogram van de Photoshop-toepassing en kies Toon info.

3. Selecteer in het gedeelte Algemeen van het venster Info de optie Open in 32-bits modus.

4. Sluit het venster Info en start Photoshop opnieuw op.