Illustrator-korrigeringen version 19.0.1 åtgärdar allvarliga problem som orsakar fel eller krascher i Illustrator CC 2015 (version 19.0.0, juni 2015).

Viktigt! Om du har installerat Illustrator CC 2015, och det finns en uppdatering i skrivbordsappen Adobe Creative Cloud, ska klicka på Uppdatera för att få flera viktiga/nödvändiga felkorrigeringar.

Dialogrutan Spara för webben

Illustrator CC 2015 kraschade när dialogrutan Spara för webben användes. Det här felet har åtgärdats.

SVG- eller SVGZ-filer

Om alternativet Flera ritytor var markerat när SVG- eller SVGZ-filerna sparades, så var de tomma nästa gång de öppnades. Det här felet har åtgärdats.

Äldre dokument

Illustrator CC 2015 kraschar när du försöker spara äldre dokument. Det här felet har åtgärdats.

Fördröjning när filer öppnas

Vissa filer tar lång tid att öppna. När den här korrigeringen (version 19.0.1) har tillämpats kopierar och sparar du filens innehåll i en ny fil. Fortsätt arbeta i den nya filen.

GPU-fel och krascher

Följande fel har åtgärdats för GPU-relaterade problem:

Mac-fel:

• En krasch inträffar om du skapar en bana med borstpenseln, lassoverktyget eller verktygen för ritning av en tom bana för kommentar.
  • Tryckkänsliga penslar svarar inte som förväntat i GPU-läget
  • Om du trycker på uppåt- och nedåtpilarna när du ritar ett objekt (polygonerna som stjärnor), ökar antalet ritade sidor oväntat snabbt.
  • Ritytan eller utfallslinjerna är inte synliga om arbetsytans färg är vit.
  • En återgång till processoråtergivning sker om ett OpenGL-fel upptäcks. Användare meddelas via en dialogruta.

Windows-fel:

• En återgång till processoråtergivning sker om ett OpenGL-fel upptäcks. Användare meddelas via en dialogruta.

Filer från Adobe Line CC

Användare kunde inte ändra upplösningen i filer som skapades i Adobe Line CC och sedan skickades till Illustrator. Detta problem har nu åtgärdats.