Creative Cloud Packager ondersteunt geen apps met versie CC 2019 of hoger

Wanneer u Creative Cloud Packager start, ontvangt u een bericht dat aangeeft dat de nieuwste release van Creative Cloud-appsalleenbeschikbaar zijn via de Admin Console. Zie voor meer informatie Apps verpakken met de Admin Console.

U kunt de Admin Console gebruiken om pakketten te maken met CC 2019-versies van de apps. U kunt Creative Cloud Packager niet gebruiken om pakketten te maken die CC 2019-apps of later bevatten.  Het scherm Toepassingen en updates van Creative Cloud Packagerbiedtgeen weergave van CC 2019-apps.

De CC 2019-apps ondersteunen geen apparaat- of serienummerlicenties. U kunt geen apparaatlicentie- of serienummerpakketten maken die CC 2019-apps bevatten.

CC-apps niet beschikbaar in CCP

Oplossing

Als u gebruikerspakketten op naam wilt maken voor CC 2019-apps, gaat u naar het tabblad Pakketten in de Admin Console. Zie Apps verpakken in de Admin Console voor hulp bij het maken van pakketten. Raadpleeg de Handleiding bij pakketten maken voor meer informatie.

Hoewel u de Admin Console kunt gebruiken om pakketten voor de meeste scenario's te maken, wordt Creative Cloud Packager ook gebruikt om gelicentieerde pakketten te maken voor enkele oudere gebruikscasussen en workflows die mogelijk worden beïnvloed. Zie de aanvullendeinformatie hieronder.

Aanvullende informatie

Creative Cloud voor onderwijs: apparaatlicentie

De nieuwste CC 2019-apps ondersteunen geen apparaatlicenties. Als uw instelling apparaatlicenties gebruikt, kunt u de eerdere versies van de apps blijven gebruiken.

Als u apparaatlicenties wilt blijven gebruiken, moet u ervoor zorgen dat eindgebruikers geen upgrade uitvoeren naar de CC 2019-versie van deappsen de momenteel geïmplementeerde versies blijven gebruiken.

• Als u updates met Creative Cloud Packager verpakt, is er geen actie vereist en moet u op de 2018-versies van de producten blijven.
  • Als uw creatieve gebruikers toegang hebben tot de Creative-desktopapp en zelf producten kunnen installeren, raden we u aan updates uit te schakelen. Zie Voorkomen dat eindgebruikers apps en updates implementeren.

In het geval dat uw eindgebruikers de software hebben geüpgraded met de Creative Cloud-desktopapp en de oudere versies hebben verwijderd, moet u het CC 2018-apparaatlicentiepakket opnieuw implementeren met Creative Cloud Packager.

Creative Cloud voor teams

We gaan over naar een opnieuw ontworpen Admin Console. Als u momenteel echter de volgende Admin Console-ervaring hebt, kunt u Creative Cloud Packager of de Admin Console niet gebruiken om CC 2019-apps te verpakken en deze voor uw eindgebruikers te implementeren.

old-teams

Als u CC 2019-apps voor uw eindgebruikers wilt implementeren, moet u hun toestaan de apps zelf te downloaden en installeren.

U kunt een pakket met alleen de Creative Cloud-desktopapp maken. Ga als volgt te werk:

1. Maak een pakket dat alleen de desktop-app van Creative Cloud bevat.
  2. Kies de optie Verhoogde privileges.
  3. Implementeer het pakket.
  4. Eindgebruikers kunnen vervolgens CC 2019-apps installeren via de Creative Cloud-desktopapp.

Zie dit artikel voor meer informatie.

Serienummerlicenties

De nieuwste CC 2019-apps ondersteunen geen serienummers. Als uw instelling of organisatie serienummers gebruikt om de apps te licentiëren, kunt u de eerdere versies van de apps blijven gebruiken. Als u serienummerlicenties wilt blijven gebruiken, moet u ervoor zorgen dat u geen upgrade uitvoert naar de CC 2019-versie van de apps.

Als u uw apps wilt blijven gebruiken, moet u ervoor zorgen dat eindgebruikers geen upgrade uitvoeren naar de CC 2019-versie van deappsen de momenteel geïmplementeerde versies blijven gebruiken.

• Als u updates met Creative Cloud Packager verpakt, is er geen actie vereist en moet u op de 2018-versies van de producten blijven.
  • Als uw creatieve gebruikers toegang hebben tot de Creative-desktopapp en zelf producten kunnen installeren, raden we u aan updates uit te schakelen. Zie Voorkomen dat eindgebruikers apps en updates implementeren.

In het geval dat uw eindgebruikers de software hebben geüpgraded met de Creative Cloud-desktopapp en de oudere versies hebben verwijderd, moet u het CC 2018-serienummerlicentiepakket opnieuw implementeren met Creative Cloud Packager.

Als u CC 2019-apps wilt implementeren, wordt u geadviseerd licenties op naam te gebruiken. U kunt snel uw identiteit instellen en vervolgens gebruikers toevoegen om toegang te geven tot de nieuwste apps en services.