Photomerge is traag

Wanneer u Photomerge in Mac OS uitvoert nadat u een upgrade hebt uitgevoerd naar Photoshop CC 2015.5, zijn de prestaties trager dan verwacht.

Oplossing: verhoog de cacheniveaus

  1. Selecteer Photoshop CC > Voorkeuren > Prestaties in Photoshop.
  2. Wijzig de cacheniveaus naar 4 en klik vervolgens op OK.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid