Hvis du har kjøpt et abonnement på Acrobat, eller hvis du er et medlem av Creative Cloud, følger du instruksene under for hvordan du laster ned og installerer Acrobat.

Last ned og installer Acrobat Pro DC/Standard DC

Acrobat DC-abonnenter

Hvis du har kjøpt Acrobat Pro DC eller Standard DC som abonnement, følger du instruksjonene under for operativsystem ditt.

Last ned og installer på Windows

1. Gå til https://cloud.acrobat.com/acrobat, og logg på med Adobe ID og passord, eller med konto i sosiale medier (Facebook eller Google.

Logg på Adobe Document Cloud
  2. Etter du er logget på, vises nedlastingssiden for Adobe Acrobat Pro / Standard. Klikk Last ned nå.

Last ned Acrobat DC-siden

Merk:

En binær installasjonsfil lastes ned. Det er ikke et fullstendig installasjonsprogram. Når du kjører filen, starter den faktiske nedlastingen.

3. På bakgrunn av hvilken nettleser du bruker, følger du instruksene nedenfor:

Internet Explorer

Du ser en beskjed nederst i vinduet som ber deg om å Lagre eller Kjøre filen. Klikk på Kjør og gå til neste trinn.

Internet Explorer – en beskjed vises, som ber deg Lagre eller Kjøre installasjonen.

Firefox

a. Du kan se en beskjed om at filen lastes ned. Klikk på Lagre fil.

Lagre fil-forespørsel i Firefox

b. Du kan se den nedlastede exe-filen med å klikke på ikonet Vis alle nedlastinger øverst til høyre i vinduet. Dobbeltklikk på exe-filen, og gå videre til neste trinn.

Nedlastede filer i Firefox

Merk:

Trykk på Ctrl + J, og åpne dialogboksen til Firefox Library. Du kan se den nedlastede exe-filen under Nedlastinger. Filnavnet starter med «acrobatproDC».

Chrome

Du kan se den nedlastede exe-filen nederst til venstre i nettleservinduet. Dobbelklikk på exe-filen, og gå videre til neste trinn.

Chrome – en nedlastet fil vises nederst til venstre i vinduet.

Merk:

Hvis du ikke kan finne ned nedlastede filen, åpner du Windows Utforsker og velger Nedlastinger-mappen i venstre navigasjonsrute. Dobbelklikk på den nedlastede installasjonsfilen.

Nedlastinger-mappe i Windows
  4. Beskjed om brukerkontroll vises. Klikk på Ja.

UAC-forespørsel i Windows

Installasjonsprogrammet starter nedlasting og installasjon av Acrobat.

5. Etter installasjonen er ferdig, trykker du Start Acrobat.

Installasjonen er ferdig

Du kan bli bedt om å logge inn. Logg på med Adobe ID og passord.

Merk:

Hvis du ser en advarsel som sier at ditt Acrobat-abonnement ikke kan valideres, klikk på knappen Fortsett prøveperiode.

Last ned og installer på Mac OS

Merk:

Acrobat Standard DC er kun et tilbud for Windows, og er ikke tilgjengelig på Mac OS.

1. Gå til https://cloud.acrobat.com/acrobat, og logg på med Adobe ID og passord, eller med konto i sosiale medier (Facebook eller Google.

Logg på Adobe Document Cloud
  2. Når du har logget på, vil nedlastingssiden for Adobe Acrobat Pro dukke opp. Klikk Last ned nå.

Klikk Last ned nå

Merk:

En DMG-fil lastes ned. Det er ikke et fullstendig installasjonsprogram. Når du kjører filen, starter den faktiske nedlastingen.

3. På bakgrunn av hvilken nettleser du bruker, følger du instruksene nedenfor:

Safari

Du kan se den nedlastede DMG-filen ved å klikke på ikonet Vis nedlastinger øverst til høyre på vinduet. Dobbelklikk på DMG-filen, og gå videre til neste trinn.

Safari – for å se den nedlastede filen, klikk på ikonet 'vis nedlastinger' øverst til høyre i vinduet.

Firefox

a. Du kan se en beskjed om at filen lastes ned. Klikk på Lagre fil.

Klikk på Lagre fil

b. Du kan se den nedlastede DMG-filen ved å klikke på ikonet Vis alle nedlastinger øverst til høyre i vinduet. Dobbelklikk på DMG-filen, og gå videre til neste trinn.

Klikk på Vis alle nedlastinger

Chrome

Du kan se den nedlastede DMG-filen nederst til venstre i nettleservinduet. Dobbelklikk på DMG-filen, og gå videre til neste trinn.

Dobbeltklikk på DMG-filen

Merk:

Hvis du ikke kan finne ned nedlastede filen, åpner du Finder og velger Nedlastinger-mappen i venstre navigasjonsrute. Dobbelklikk på den nedlastede DMG-filen.

Velg Nedlastinger i Finder
  4. Etter at DMG-filen kjøres i gang, ser du installasjonsskjermen for Adobe Acrobat. Dobbelklikk på installasjonsikonet for å starte installasjonen.

Dobbeltklikk på ikonet for installasjonsprogrammet

Mac OS kan vise deg en varslingsdialog som den du ser under. Klikk på Åpne.

Varsel om åpning av en nedlastet fil

Merk:

Mac OS kan be deg om å logge på. Logg på med brukernavnet og passordet for Mac.

Logg på

Installasjonsprogrammet starter nedlasting og installasjon av Acrobat.

5. Etter at installasjonen er ferdig, trykker du Start Acrobat.

Installasjonen er ferdig

Du kan bli bedt om å logge inn. Logg på med Adobe ID og passord.

Merk:

Hvis du ser en advarsel som sier at ditt Acrobat-abonnement ikke kan valideres, klikk på knappen Fortsett prøveperiode. Når du åpner Acrobat neste gang og logger på, bør valideringsproblemet være løst.

Creative Cloud-medlemmer

Creative Cloud individuelt medlemskap

Du kan laste ned og installere Acrobat Pro DC, enten fra Creative Clouds nettsted eller ved å bruke Creative Clouds skrivebordsprogram. Se Laste ned og installere Creative Cloud-apper.

Creative Cloud for arbeidsgrupper

• Selvbetjent distribusjon: Som IT-administrator kan du logge på Creative Cloud Admin Console og følge de enkle instruksene for hvordan du kommer i gang. Du installerer ikke for teamet ditt. Når teammedlemmer har godtatt invitasjonen, må de logge på Creative Cloud for å laste ned og installere programmer. For instruksjoner, henvis teammedlemmene til Laste ned og installere Creative Cloud-apper.
  • Administrert distribusjon: Bruk Creative Cloud Packager for administrert distribusjon. Se Hjelp for Creative Cloud / Creative Cloud Packager.
  • Enkel appdistribusjon: For å distribuere Acrobat som Adobe Creative Cloud for team – Enkel App, se Distribuer Acrobat | Creative Cloud for team enkel app. (Den gjelder både for Acrobat Pro og Acrobat Standard.)

Creative Cloud for foretak

For å planlegge og administrere Creative Cloud-programmer, lagring og tjenester på tvers av foretaket ditt, se Hjelp og støtte for bedrifter.