Jos sinulla on Acrobat-tilaus tai olet Creative Cloud -jäsen, noudata alla olevia ohjeita ladataksesi ja asentaaksesi Acrobatin.

Ei sinun versiosi?  Etsi lataus- ja asennusohjeita Acrobat DC:lle (ei tilausta).

Acrobat Pro DC- tai Acrobat Standard DC -version lataaminen ja asentaminen

Acrobat DC -tilaajat

Jos olet hankkinut Acrobat Pro DC- tai Acrobat Standard DC -version tilauksena, noudata alla olevia ohjeita sen mukaan, mikä käyttöjärjestelmä sinulla on.

Windowsiin lataaminen ja asentaminen

1. Siirry osoitteeseen https://cloud.acrobat.com/acrobat ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi tunnuksilla (Facebook tai Google).

Kirjautuminen Adobe Document Cloud -palveluun
  2. Kirjautumisen jälkeen avautuu Adobe Acrobatin Pro- tai Standard-version lataussivu. Valitse Lataa nyt.

Acrobat DC -lataussivu

Huomautus:

Ladattava tiedosto on käyttöönoton binääritiedosto. Se ei ole täysi asennusohjelma. Varsinainen lataaminen ja asentaminen alkaa vasta, kun suoritat tiedoston.

3. Noudata alla olevia ohjeita sen mukaan, mitä selainta käytät.

Internet Explorer

Ikkunan alareunassa kysytään, haluatko tallentaa vai suorittaa tiedoston. Valitse Suorita ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Internet Explorer – Näkyviin tulee ikkuna, jossa kysytään haluatko tallentaa vai suorittaa asennusohjelman.

Firefox

a. Tiedostojen latausikkuna avautuu. Valitse Tallenna tiedosto.

Firefox-selaimen tiedoston tallennuskehote

b. Näet ladatun .exe-tiedoston valitsemalla ikkunan oikeasta yläkulmasta Näytä kaikki lataukset. Kaksoisnapsauta .exe-tiedostoa ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Ladatut tiedostot Firefox-selaimessa

Huomautus:

Avaa Firefoxin Kirjasto-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Ctrl + J. Näet ladatun .exe-tiedoston Lataukset-kohdassa. Tiedostonimen alussa on ”acrobatproDC”.

Chrome

Näet ladatun .exe-tiedoston selainikkunan vasemmassa alakulmassa. Kaksoisnapsauta .exe-tiedostoa ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Chrome – ladattu tiedosto näkyy ikkunan vasemmassa alakulmassa.

Huomautus:

Jos et löydä ladattua tiedostoa, avaa Resurssienhallinta ja valitse vasemmasta navigointipalkista Lataukset. Kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa.

Windows-käyttöjärjestelmän latauskansio
  4. Käyttäjätilien valvontaikkuna avautuu. Valitse Kyllä.

Käyttäjätilien valvonta -kehote Windows-käyttöjärjestelmässä

Asennusohjelma käynnistää Acrobatin lataamisen ja asentamisen.

5. Kun asennus on päättynyt, valitse Käynnistä Acrobat.

Asennus on valmis.

Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla.

Huomautus:

Jos saat varoituksen siitä, että Acrobat-tilaustasi ei voida vahvistaa, napsauta painiketta Jatka kokeiluversiossa.

Mac OS -käyttöjärjestelmään lataaminen ja asentaminen

Huomautus:

Acrobat Standard DC -tuote on saatavilla vain Windowsiin. Sitä ei voi asentaa Mac OS -käyttöjärjestelmään.

1. Siirry osoitteeseen https://cloud.acrobat.com/acrobat ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi tunnuksilla (Facebook tai Google).

Kirjautuminen Adobe Document Cloud -palveluun
  2. Kirjautumisen jälkeen avautuu Adobe Acrobatin Pro-version lataussivu. Valitse Lataa nyt.

Valitse Lataa nyt

Huomautus:

Ladattava tiedosto on DMG-tiedosto. Se ei ole täysi asennusohjelma. Varsinainen lataaminen ja asentaminen alkaa vasta, kun suoritat tiedoston.

3. Noudata alla olevia ohjeita sen mukaan, mitä selainta käytät.

Safari

Näet ladatun .dmg-tiedoston valitsemalla ikkunan oikeasta yläkulmasta Näytä lataukset. Kaksoisnapsauta DMG-tiedostoa ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Safari – näet ladatun DMG-tiedoston valitsemalla ikkunan oikeasta yläkulmasta Näytä lataukset.

Firefox

a. Tiedostojen latausikkuna avautuu. Valitse Tallenna tiedosto.

Valitse Tallenna tiedosto

b. Näet ladatun DMG-tiedoston valitsemalla ikkunan oikeasta yläkulmasta Näytä kaikki lataukset. Kaksoisnapsauta DMG-tiedostoa ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Valitse Näytä kaikki lataukset

Chrome

Näet ladatun DMG-tiedoston selainikkunan vasemmassa alakulmassa. Kaksoisnapsauta DMG-tiedostoa ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Kaksoisosoita .dmg-tiedostoa

Huomautus:

Jos et löydä ladattua tiedostoa, avaa Finder ja valitse vasemmasta navigointipalkista Lataukset. Kaksoisosoita ladattua DMG-tiedostoa.

Valitse Finderissä Lataukset
  4. Kun DMG-tiedosto on tuotu näkyviin, avautuu Adobe Acrobat -asennusohjelman ikkuna. Käynnistä lataaminen kaksoisosoittamalla asennusohjelmaa.

Kaksoisosoita asennusohjelmaa.

MacOS-käyttöjärjestelmässä näkyviin saattaa tulla alempana näkyvä varoitusilmoitus. Valitse Avaa.

Ladatun tiedoston avaamista koskeva varoitus

Huomautus:

Mac OS -järjestelmässä sinua saatetaan kehottaa kirjautumaan sisään. Kirjaudu sisään Macin käyttäjänimellä ja salasanalla.

Kirjaudu sisään

Asennusohjelma käynnistää Acrobatin lataamisen ja asentamisen.

5. Kun asennus on päättynyt, valitse Käynnistä Acrobat.

Asennus on valmis.

Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla.

Huomautus:

Jos saat varoituksen siitä, että Acrobat-tilaustasi ei voida vahvistaa, napsauta painiketta Jatka kokeiluversiossa. Kun käynnistät Acrobatin seuraavan kerran ja kirjaudut sisään, vahvistusongelma on ratkaistu.

Creative Cloud -jäsenet

Creative Cloudin henkilökohtainen jäsenyys

Voit ladata ja asentaa Acrobat Pro DC:n joko Creative Cloud -sivustolta tai Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kautta. Katso Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Creative Cloud Työryhmille

• Käyttöönotto itsepalveluna: Voit kirjautua IT-järjestelmänvalvojana Creative Cloud -hallintakonsoliin ja noudattaa helppoja käyttöönotto-ohjeita. Sinun ei tarvitse ladata sovelluksia työryhmälle. Kun työryhmän jäsen on hyväksynyt kutsun, hänen on kirjauduttava Creative Cloudiin lataamaan ja asentamaan sovellukset. Jos työryhmän jäsenet tarvitsevat ohjeita, ohjaa heidät sivulle Creative Cloud -sovellusten lataaminen.
  • Hallittu käyttöönotto: Voit hallita käyttöönottoa Creative Cloud Packagerin avulla. Katso Creative Cloudin ohje / Packager.
  • Yksittäisen sovelluksen käyttöönotto: Jos haluat ottaa Acrobatin käyttöön Adobe Creative Cloud Työryhmille -yksittäissovelluksena, katso Acrobatin käyttöönotto | Yhden sovelluksen Creative Cloud Työryhmille. (Ohjeet soveltuvat sekä Acrobat Pro- että Acrobat Standard -versioille.)

Creative Cloudin yritysversio

Katso ohjeet Creative Cloud -sovellusten, -tallennustilan ja -palveluiden suunnitteluun, käyttöönottoon ja hallintaan koko yrityksen tasolla kohdasta Creative Cloudin yritysversio, ohjeet ja tuki.