Wanneer u een submenu selecteert vanuit een vervolgkeuzemenu in Photoshop, verwijst een submenu eerst naar de rechterkant maar het wordt weergeven aan de linkerkant.

Dit probleem is gemeld voor systemen die op Windows draaien.

Oplossing

U kunt dit probleem als volgt oplossen:

1. Open het dialoogvenster Uitvoeren in uw systeem door op Windows-knop + R te drukken.

2. Kopieer en plak de volgende tekst in het vak Open:

shell:::{80F3F1D5-FECA-45F3-BC32-752C152E456E}

3. Klik op OK.

4. Het dialoogvenster Instellingen voor tablet-pc wordt weergegeven. Klik op het tabblad Overige.

Selecteer het tabblad Overige

5. In het onderdeel Rechts- of linkshandigheid selecteert u Linkshandig. Hierdoor worden menu's aan de rechterkant weergegeven.

6. Klik op OK.