Slutet av livscykeln | Adobe Reader Touch 2016

Adobe Reader Touch version 2016 har, från och med 13 oktober 2021, nått slutet av livscykeln. Versionen är inte länge tillgänglig i Windows-appbutik.

Om du redan använder version 2016 av appen kan du fortsätta med det.

Den 13 oktober 2021 släppte Adobe en ny, uppdaterad version av appen Adobe Reader Touch i Windows-appbutik:

• Användare av Windows 11 kan hämta appen från appbutiken (fungerar endast på Windows 11): ms-windows-store://pdp/?productid=XPDP273C0XHQH2.
  • Appen finns snart tillgänglig i appbutiken för Windows 10. Under tiden kan användare av Windows 10 hämta appen från https://get.adobe.com/se/reader/.