Introduktion

Licensering med serienummer er en traditionel licenseringsmetode, der ikke er knyttet til en enkelt bruger, men til en bestemt computer. Denne licenseringsmetode er velegnet til et meget lille antal kunder og kan som med navngivne licenser bruges til at oprette prælicenserede pakker, der installeres via fjernadgang. Men med licensering med serienummer får kunderne ikke den fulde værdi af deres Adobe Cloud-abonnement.

Hent din virksomheds serienummer

Hvis licenser med serienumre er blevet gjort tilgængelige for din virksomhed, kan du hente disse fra webstedet Adobe-licenswebstedet.

1. Log på Adobe-licenswebstedet med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Vælg Licens > Hent serienumre.

3. Vælg et slutbruger-id eller installations-id for din organisation.

4. Vælg et produktnavn, en produktversion og en platform.

5. Klik på Søg. Produktnavn og serienumre vises.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du se Brug af Adobes licenswebsted (LWS).

Bemærk:

Adobes licenswebsted understøtter ikke Enterprise ID'er. Hvis du planlægger at anvende licensering med serienummer, anbefaler vi, at alle administratorkonti konfigureres ved hjælp af Adobe ID'er.

Hent serienumre på Adobes licenswebsted

Når du har hentet dit serienummer, skal du downloade Creative Cloud Packager for at pakke apps og udrulle dem til klientmaskiner. Du kan finde flere oplysninger i hjælpen til Creative Cloud Packager.

Overførsel af licenser med serienumre til navngivne licenser