Creative Cloud ‑sovellukset näkyvät kokeiluversioina sen jälkeen, kun käyttäjät ovat ottaneet päivitykset käyttöön

Ongelma: kun käyttäjä hyväksyy Creative Cloud ‑sovellusten suuren päivityksen, hänen käyttöoikeutensa palaa kokeiluversioksi

Ympäristöissä, joissa Creative Cloud on otettu käyttöön sarjoitetulla paketilla, ja Creative Cloud Packagerissa on valittu vaihtoehto, jonka mukaan järjestelmänvalvoja myöntää käyttäjille luvan ottaa päivitykset käyttöön itse, voi ilmetä lisensointivirhe, jonka vuoksi sovellukset näkyvät kokeiluversioina. Näin voi käydä, kun käyttäjät päättävät ottaa suuria päivityksiä käyttöön, esimerkiksi päivittää CC 2014:n CC 2015:ksi. Tällöin nämä päivitykset näkyvät kokeiluversioina.

Ratkaisu: sarjoita kyseiset työasemat uudelleen käyttöoikeustiedoston avulla

Luo päivitetty käyttöoikeustiedosto Creative Cloud Packagerilla. Ota tämä käyttöoikeustiedosto kyseisissä työasemissa käyttöön. Tämän prosessin vaiheet on esitetty tässä.

Huomaa, että sovellusten täysversioita ei tarvitse ottaa uudelleen käyttöön. Käyttöoikeustiedoston ottaminen käyttöön järjestelmänvalvojan oikeuksilla korjaa tuotteen aktivoinnin.

Lisää tämänkaltaisia: