Creative Cloud Packagerin päivitysongelma Windowsissa

Varoitus:

Creative Cloud Packageria ei enää kehitetä, eikä päivityksiä ole saatavana. Creative Cloud Packageria ei myöskään voi käyttää sellaisten pakettien luontiin, jotka sisältävät Creative Cloud 2019 ‑sovelluksia tai uudempia. Lisätietoja.

Suosittelemme, että käytät Adobe Admin Consolen pakettien luontityönkulkuja nimettyjen käyttäjien lisensointipakettien ja jaettujen laitteiden lisensointipakettien luontiin.

Ongelma

Kun käynnistät Creative Cloud Packager v 1.12.0:n Windows -tietokoneessa, saat virheilmoituksen, joka estää sinua päivittämästä sovellusta.

Jos et ole määrittänyt Creative Cloud Packageria automaattisia päivityksiä varten, sinua pyydetään päivittämään sovellus. Jos napsautat Kyllä Creative Cloud Packagerin päivittämiseksi tietokoneeseen, saat seuraavan virheilmoituksen:

Jos olet kuitenkin määrittänyt Creative Cloud Packagerin automaattisia päivityksiä varten, näet välittömästi seuraavan virheilmoituksen:

Kummassakin tapauksessa Creative Cloud Packager sulkeutuu sovellusta päivittämättä, jos valitset Lopeta.

Ratkaisu

Lataa ja asenna päivitys Creative Cloud Packagerin päivittämiseksi uusimpaan versioon.

Huomautus:

Tämä ongelma ilmenee vain versiossa 1.12.0 Windowsissa.

Creative Cloud Packagerin version tarkistaminen

Voit tarkistaa tietokoneeseen asennetun Creative Cloud Packagerin version seuraavilla tavoilla:

CreativeCloudPackager.exe-tiedoston Ominaisuudet-valintaikkunasta

1. Siirry tietokoneella seuraavaan kansioon:

64-bittinen tietokone: C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\CCP

32-bittinen tietokone: C:\Program Files\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\CCP

2. Napsauta CreativeCloudPackager.exe-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.

3. Tietokoneessa käytetyn Creative Cloud Packagerin versio näkyy Ominaisuudet-valintaikkunan Tuoteversio-kohdassa.

Creative Cloud Packagerin version.xml-tiedostosta

1. Siirry tietokoneella seuraavaan kansioon:

64-bittinen tietokone: C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\CCP

32-bittinen tietokone: C:\Program Files\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\CCP

2. Avaa version.xml-tiedosto millä tahansa XML- tai tekstieditorilla.

3. Tietokoneessa käytetyn Creative Cloud Packagerin versio näkyy Windowsin Versio-solmussa.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa