Overfør fra enhedslicensering til licensering til delte enheder

Forsigtig:

Overførslen af enhedslicenser til licenser til delte enheder er ikke tilgængelig i de sidste fem dage af fornyelsesvinduet.

Introduktion

Licensering til delte enheder er en licensmetode, der giver flere slutbrugere mulighed for at bruge Adobe-produkter og -tjenester på delte enheder.

Ved hjælp af Admin Console kan it-administratorer problemfrit overgå fra enhedslicensering til licensering til delte enheder. Når dine brugere er blevet overført, vil de have adgang til dine købte Adobe-produkter og -tjenester.

Overfør til licensering til delte enheder

1. Log ind på Admin Console.

De licenser, som din organisation har købt, vises på siden Produkter. De licenser, der kræver overførsel, er markeret med ikonet i. Når du klikker på dette ikon, åbnes et pop op-vindue.

Prompt, der spørger, om du vil overføre

2. Klik på Overfør for at starte overførselsprocessen.

Du kan også gå til siden Produkter og klikke på Start i den meddelelse, der vises.

3. Klik på Næste på skærmbilledet Start.

Skærmbilledet til start af overførsel

4. Find din organisationstype på siden Organisation fra følgende muligheder (afhængigt af de typer licenser, du har). Når du har accepteret vilkårene, skal du klikke på Bekræft og fortsæt.

Hvis din organisation ikke allerede har identificeret et undersegment i Admin Console:

Den type licenser, du har

Handling påkrævet

Resultat

Grundskole og gymnasial uddannelse

Markér afkrydsningsfeltet for indstillingen "Grundskole og gymnasial uddannelse (f.eks. grundskoler, gymnasier osv.)".

Alle dine enhedslicensprodukter konverteres til Creative Cloud Alle apps: Licenser til delte enheder K-12 (grundskoler og gymnasiale uddannelser).

Videregående uddannelse

Markér afkrydsningsfeltet for indstillingen "Videregående uddannelse (f.eks. korte og mellemlange uddannelser, erhvervsuddannelser osv.)".

Alle dine enhedslicensprodukter konverteres til Creative Cloud Alle apps: Licenser til delte enheder HED.

Både grundskoler og gymnasiale uddannelser og videregående uddannelser

Markér begge følgende afkrydsningsfelter:

• Grundskole og gymnasial uddannelse (f.eks. grundskoler, gymnasier osv.)
    • Videregående uddannelse (f.eks. korte og mellemlange uddannelser, erhvervsuddannelser osv.)

Alle dine enhedslicensprodukter konverteres til Creative Cloud Alle apps: Licenser til delte enheder K-12 (grundskoler og gymnasiale uddannelser).

Non-profit, der ikke er skoler

• Markér afkrydsningsfeltet for indstillingen "Non-profit, der ikke er skoler (f.eks. velgørenhedsorganisationer)".
    • Klik derefter på Ja for at bekræfte, at din non-profit betjener K-12-studerende (studerende i grundskoler og på gymnasialt niveau).

Alle dine enhedslicensprodukter konverteres til Creative Cloud Alle apps: Licenser til delte enheder K-12 (grundskoler og gymnasiale uddannelser).

Hvis din organisation har identificeret et undersegment i Admin Console

De typer licenser, du har

Handling påkrævet

Resultat

Enten grundskoler og gymnasiale uddannelser eller videregående uddannelser

Kontakt Adobe Kundepleje for at gennemgå din organisationstype.

Alle dine enhedslicensprodukter konverteres til Creative Cloud Alle apps: Licenser til delte enheder K-12 (grundskoler og gymnasiale uddannelser).

Både grundskoler og gymnasiale uddannelser og videregående uddannelser

Kontakt Adobe Kundepleje for at ændre din organisationstype.

Alle dine enhedslicensprodukter konverteres til Creative Cloud Alle apps: Licenser til delte enheder K-12 (grundskoler og gymnasiale uddannelser).

Non-profit, der ikke er skoler

Identificer, om du betjener K-12-brugere. Kontakt derefter Adobe Kundepleje for at ændre din organisationstype.

Alle dine enhedslicensprodukter konverteres til Creative Cloud Alle apps: Licenser til delte enheder K-12 (grundskoler og gymnasiale uddannelser).

Flere enhedslicensprodukter

Ingen handling påkrævet

Alle dine enhedslicensprodukter konverteres til Creative Cloud Alle apps: Licenser til delte enheder.

Gå til Admin Console > Support for at kontakte Adobe Kundepleje. Få mere at vide.

5. På siden Gennemse vises en oversigt over alle licensændringer, der vil træde i kraft efter overførsel, samt oplysninger om dine nuværende og nye licenser og prisændringer.

Klik på Overfør, når du har gennemgået oplysningerne på siden.

Skærmbilledet til gennemgang af overførsel

6. Klik på Ja på det næste skærmbillede for at fortsætte med overførslen.

7. På siden Oversigt i Admin Console vises status for din overførsel.

Du modtager en e-mail, der bekræfter overførslen, når processen er fuldført. Du har derefter 30 dage til at konfigurere og udrulle licenser til delte enheder.

Udrul pakker igen

Når du har gennemført processen med at overføre dine enhedslicenser til licenser til delte enheder, skal du udrulle de nye licenser igen til de enheder, der var i din institution, hvor enhedslicenser tidligere var udrullet.

For at gøre dette skal du først oprette nye licenspakker til delte enheder og derefter udrulle disse nye pakker til enhederne efter behov.

Der er flere oplysninger om ovenstående procedurer i følgende dokumenter:

1. Fjern eksisterende enhedslicenser
  2. Opret licenspakker til delte enheder
  3. Udrulning af pakker

Hvis du ønsker en trinvis vejledning i, hvordan du konfigurerer og kommer i gang med licensering til delte enheder, anbefaler vi, at du bruger Installationsvejledning.