Fanen Pakker i Admin Console gør det muligt at oprette tilpassede pakker. Arbejdsforløbet til oprettelse giver dig præcis styring af, hvilke programmer der inkluderes i en pakke. Du kan også angive indstillinger, f.eks. ønsket platform og sprog.

I fanen Pakker kan du oprette følgende typer pakker:

Selvbetjeningspakke:

Installerer Adobe Creative Cloud-computerappen på dine brugeres computere med administratorrettigheder. Se Opret en selvbetjeningspakke.

Administreret pakke:

Giver dig mulighed for at styre programinstallationer og -opdateringer, der er installeret på dine brugeres computer. Se Opret en administreret pakke.

Kun Acrobat-pakke:

Hvis din organisation kun har en brugsret til Document Cloud på Admin Console, kan du oprette kun Acrobat-pakker.

Bemærk:

Hvis du vil oprette pakker, der inkluderer produkter såsom Adobe Captivate og Presenter, der ikke er en del af enten Creative Cloud eller Document Cloud, kan du tilpasse de tilgængelige Adobe-skabeloner. Du kan ikke bruge de procedurer, som er beskrevet i dette dokument.

Opret selvbetjeningspakke

Brug denne pakke til at give dine brugere fuld kontrol over de Adobe-programmer og -opdateringer, som de kan downloade og installere. Hvis dine brugere ikke har administratorrettigheder til at administrere programmer og opdateringer, kan du oprette en selvbetjeningspakke for dem.

1. Log på Admin Console, og gå til fanen Pakker > Pakker.

Listen over tilgængelige pakker vises.

Liste over pakker
  2. Klik på Opret en pakke.

Der vises en dialogboks, hvor du kan vælge udrulningsmetode.

choose-self-service-package
  3. Vælg Selvbetjeningspakke, og klik på Vælg.

Vælg pakke
  4. Skriv et pakkenavn, og vælg de nødvendige indstillinger:

Platform: Vælg operativsystemet og processorunderstøttelse (32- eller 64-bit). Det er nødvendigt at oprette separate pakker til 32-bit- og 64-bit-installationer. En 32-bit-pakke kan ikke køre på en 64-bit-maskine.

Sprog: Vælg det sprog, som pakken skal oprettes på.

Brug operativsystemets sprog: Vælg denne indstilling for at oprette en pakke, der udrulles på samme sprog som klientmaskinens operativsystem. I så fald er operativsystemets sprog det standardsprog, som pakken udrulles på.

Opret en mappe til udvidelser, og medtag kommandolinjeværktøjet til Extension Manager: Opret en undermappe i pakkemappen, som du kan bruge til at medtage udvidelser, der skal installeres sammen med pakken. Få flere oplysninger i Administration af udvidelser til pakker.

Omdiriger til intern opdateringsserver: Omdiriger alle opdateringer til denne pakke til en intern opdateringsserver. De interne serveroplysninger er angivet i en XML-fil indeholdende en tilsidesættelse under fanen Pakker > Indstillinger i Admin Console. Du kan finde flere oplysninger i afsnittet Indstillinger i Pakning af apps via Admin Console.

5. Klik på Opret pakke.

Siden Pakker vises. Du kan tjekke status for oprettelsen af pakken på listen med pakker.

Der vises en meddelelse, når oprettelsen er slut. Hvis pakken er oprettet korrekt, angives også den periode, hvori pakken kan downloades fra Admin Console, i meddelelsen.

Gyldighed for selvbetjeningspakke

Du kan også tjekke den resterende tid, hvori en pakke er tilgængelig i Admin Console, for eksisterende pakker i detaljeruden ved at klikke på rækkeelementet for pakken.

6. I dialogboksen Gem som skal du vælge en placering på computeren for at gemme pakken.

7. Hvis du vil downloade og distribuere pakken på et senere tidspunkt, skal du klikke på pakkenavnet på listen over pakker og derefter klikke på Download i den højre rude.

Opret administreret pakke

Brug denne pakke for at have større styring over de Adobe-programmer og -opdateringer, som dine brugere kan installere.

Bemærk:

Hvis du vil oprette pakker, der inkluderer produkter såsom Adobe Captivate og Presenter, der ikke er en del af enten Creative Cloud eller Document Cloud, kan du tilpasse de tilgængelige Adobe-skabeloner. Du kan ikke bruge følgende procedure.

1. Log på Admin Console, og gå til fanen Pakker > Pakker.

2. Klik på Opret en pakke.

Der vises en dialogboks, hvor du kan vælge udrulningsmetode.

Vælg administreret pakke
  3. Vælg Administreret pakke , og klik på Vælg.

Konfigurer en pakke
  4. Vælg de nødvendige indstillinger:

Platform: Vælg operativsystemet og processorunderstøttelse (32- eller 64-bit). Det er nødvendigt at oprette separate pakker til 32-bit- og 64-bit-installationer. En 32-bit-pakke kan ikke køre på en 64-bit-maskine.

Sprog: Vælg det sprog, som pakken skal oprettes på.

Brug operativsystemets sprog: Vælg denne indstilling for at oprette en pakke, der udrulles på samme sprog som klientmaskinens operativsystem. I så fald er operativsystemets sprog det standardsprog, som pakken udrulles på.

Vis apps-panel: Vis/skjul panelet Apps i Creative Cloud-computerprogrammet for slutbrugere. Aktivering/deaktivering af panelet Apps aktiverer/deaktiverer automatisk opdateringer på klientmaskinerne.

Giv ikke-administratorer tilladelse til at opdatere og installere apps: Giver selvbetjeningsslutbrugere, der ikke har administrative rettigheder, mulighed for at installere og administrere deres programmer og opdateringer.

Aktivér Remote Update Manager: Vælg denne indstilling for at aktivere brugen af Remote Update Manager. Med Adobe Remote Update Manager kan du køre opdateringsfunktionen på klienten takket være fordelen ved at udføre handlingen som administrator. Du kan finde flere oplysninger i Remote Update Manager.

Opret en mappe til udvidelser, og medtag kommandolinjeværktøjet til Extension Manager: Opret en undermappe i pakkemappen, som du kan bruge til at medtage udvidelser, der skal installeres sammen med pakken. Få flere oplysninger i Administration af udvidelser til pakker.

Omdiriger til intern opdateringsserver: Omdiriger alle opdateringer til denne pakke til en intern opdateringsserver. De interne serveroplysninger er angivet i en XML-fil indeholdende en tilsidesættelse under fanen Pakker > Indstillinger i Admin Console. Du kan finde flere oplysninger i afsnittet Indstillinger i artiklen Pakning af apps via Admin Console.

Installer i brugerdefineret mappe: Installer apps i pakken i en brugerdefineret mappe. Mappen defineres under fanen Pakker > Indstillinger i Admin Console. Du kan finde flere oplysninger i afsnittet Indstillinger i artiklen Pakning af apps via Admin Console.

Deaktiver filsynkronisering: Udelad den automatiske synkronisering af filer til klientsystemer. Dette er nyttigt, når du installerer pakker i et testmiljø, hvor du vil udelade filsynkronisering. Kun tilgængelig for uddannelsesinstitutioner.

5. Klik på Næste.

Der vises en skærm, hvor du har mulighed for at vælge de programmer, du vil føje til pakken.

Vælg apps

Bemærk:

Hvis du tilføjer et produkt, hvor en del af produktet er afhængigt af andre produkter, tilføjes det påkrævede produkt automatisk. Hvid du f.eks. tilføjer Photoshop CC, tilføjes Camera Raw CC og Adobe Preview CC automatisk. Du kan dog vælge at fjerne de afhængige produkter.

6. Klik på plus-ikonerne ud for de relevante programmer for at medtage dem i pakken, og klik derefter på Næste.

7. På skærmbilledet Fuldfør skal du skrive navnet på den pakke, du opretter.

Du kan også gennemgå de medtagne programmer og konfigurationen for denne pakke før opbygningen af pakken.

8. Klik på Opret pakke.

Der vises en meddelelse, når oprettelsen er fuldført. Hvis pakken er oprettet korrekt, angives også den periode, hvori pakken kan downloades fra Admin Console, i meddelelsen.

Gyldighed for administreret pakke

Du kan også tjekke den resterende tid, hvori en pakke er tilgængelig på Admin Console, for eksisterende pakker i detaljeruden ved at klikke på rækkeelementet for pakken.

9. I dialogboksen Gem som skal du vælge en placering på computeren for at gemme pakken.

10. Hvis du vil downloade og distribuere pakken på et senere tidspunkt, skal du klikke på et vilkårligt sted i rækken for den ønskede pakke og derefter klikke på Download i skuffen med pakkeoplysninger.

Opret kun Acrobat-pakke

Hvis din organisation kun har en brugsret til Document Cloud på Admin Console, kan du oprette kun Acrobat-pakker.

1. Log på Admin Console, og gå til fanen Pakker > Pakker.

2. Klik på Opret en pakke.

3. Skriv et pakkenavn, og vælg de nødvendige indstillinger.

create-acrobat-only-package

Platform:

Vælg operativsystemet og processorunderstøttelse (32- eller 64-bit). Det er nødvendigt at oprette separate pakker til 32-bit- og 64-bit-installationer. En 32-bit-pakke kan ikke køre på en 64-bit-maskine.

Sprog:

Vælg det sprog, som pakken skal oprettes på.

Aktivér Remote Update Manager:

Vælg denne indstilling for at aktivere brugen af Remote Update Manager. Med Adobe Remote Update Manager kan du køre opdateringsfunktionen på klienten takket være fordelen ved at udføre handlingen som administrator. Du kan finde flere oplysninger i Remote Update Manager.

4. Klik på Opret pakke.

Siden Pakker vises. Du kan tjekke status for oprettelsen af pakken på listen med pakker.

Der vises en meddelelse, når oprettelsen er fuldført. Hvis pakken er oprettet korrekt, angives også den periode, hvori pakken kan downloades fra Admin Console, i meddelelsen.

Gyldighed for kun Acrobat-pakke
  5. I dialogboksen Gem som skal du vælge en placering på computeren for at gemme pakken.

6. Hvis du vil downloade og distribuere pakken på et senere tidspunkt, skal du klikke på pakkenavnet på listen over pakker og derefter klikke på Download i den højre rude.

Opret pakker med Creative Cloud Packager

Du kan bruge Creative Cloud Packager til at oprette tilpassede pakker, når du har brug for andre typer licenser, f.eks. licenser, der er baseret på serienumre.

Log på Admin Console, og gå til fanen Pakker > Værktøjer og meddelelser for at downloade Creative Cloud Packager.

Vælg Creative Cloud Packager

Klik for at downloade i Creative Cloud Packager-feltet alt efter operativsystem.

De pakker, der oprettes via Creative Cloud Packager, angives ikke i fanen Pakker i Admin Console.

Gennemgå også systemkravene, før du downloader og installerer Creative Cloud Packager.

Du kan finde flere oplysninger om oprettelse og installation af pakker i Brugerhåndbog til pakning.

Brug Acrobat Customization Wizard

Når du har oprettet dine kun Acrobat-pakker eller pakker, der indeholder Acrobat som et af produkterne, ved hjælp af fremgangsmåden i dette dokument, kan du bruge Adobe Customization Wizard til at tilpasse din pakke yderligere.

Guiden forenkler tilpasningen eller konfigurationen af Acrobat-funktioner og -appen i installationsprogrammet før udrulningen i hele organisationen.