Adobe Sign-systemet understøtter flere niveauer af autoritet lige fra afsendere til fortrolighedsadministrator. Hvert niveau af autoritet giver mere adgang til aftalerne i kontoen samt værktøjerne til at manipulere dem.

Funktionsbeskrivelse

Adobe Sign-tjenesten giver et autoritetssystem med flere niveauer til at give adgang og værktøjer til identificerede brugere. Omfanget af den autoritet, som en bruger har på sit tjenesteniveau, som der købt. Brugere kan have ét eller flere autoritetsniveauer.

De aktuelle autoritetsniveauer kan opsummeres som:

• Underskrivere – underskrivere har autoritet til de aftaler, der er blevet sendt.  De kan se, afvise eller fuldføre en aftale. Deres Administrer-fane bevarer historikken over de aftaler, der er sendt til, og de har autoriteten til at se og udskrive disse aftaler.
  • Afsendere – afsendere er registrerede brugere, som har fuld adgang til Adobe Sign-grænsefladen.  Autoritet inden for en aftalen omfatter muligheden for at sende en aftale, udskifte eller redigere en aftale, de har sendt, hvilket rapporterer mod deres aftaler og skabeloner. Flere værktøjer omfatter notifikationssystemet for hændelser, påmindelser, kontodeling, sprogkonfiguration og andre værktøjer, der er specifikt designet til at forbedre tilpasningen af afsenderens konto.
  • Gruppeadministratorer – gruppeadministratorer kan tilsidesætte kontoindstillingerne og konfigurere den gruppe, de er i, for bedre at afspejle gruppens arbejdsprodukt.  Dette omfatter de fleste kontoindstillinger, inkl. branding, standardindstillinger for signatur og bekræftelse, workflows, skabeloner osv.
  • Kontoadministratorer – kontoadministratorerne styrer indstillingerne på kontoniveauet. Kontoindstillinger nedarves automatisk af alle grupper på kontoen, medmindre gruppeadministratorerne tilsidesætter dem (se ovenfor).  På kontoniveauet kan administratorer konfigurere indstillinger somsamletlogin, branding på kontoniveau, skabeloner og workflows.
  • Fortrolighedsadministratorer – fortrolighedsadministratoren er en forlængelse af kontoadministratorens rolle.  Fortrolighedsadministratorer skal først være en kontoadministrator for at tilføje det ekstra værktøjssæt.  Fortrolighedsadministratoren har autoritet til fuldt at slette aftale og tilføje bruger-id'er fra Adobe Signs servere (iht. GDPR-krav).

Konfigurationsindstillinger

Der er et par få ændringer af standardfunktionen for administratorer, som kan konfigureres:

Gruppeadministratorer:

Gruppeadministratorens autoritet kan manipuleres af en kontoadministrator for tre funktioner:

Muligheden for at tilføje brugere og tilsidesætte kontoindstillinger findes under de Globale indstillinger:

admin_settings1

Muligheden for at udvide rapporteringsomfanget til hele kontoen kan findes i sektionen Rapportindstillinger:

admin_settings2

Fortrolighedsadministrator

Fortrolighedsadministratoren er i princippet et udvidet værktøjssæt for kontoadministratoren, som giver adgang til GDPR-funktionerne.

Du kan aktivere fortrolighedsadministratorens værktøjssæt i panelet Brugeroplysninger:

configure_the_privacyadmin