Wanneer u een installatieprogramma uitvoert dat is gemaakt door Creative Cloud Packager op een Mac, treedt de volgende fout op:

'De installatie is mislukt. Er is een fout opgetreden waardoor de installatie is mislukt. Neem contact op met de softwarefabrikant voor ondersteuning'

Een beveiligingscertificaat in bepaalde versies van Adobe-software is verlopen

De fout treedt op wanneer u de volgende applicaties in uw pakketten hebt opgenomen die vóór 9 Maart 2017 zijn gemaakt:

• Adobe Scout CC (1.1.3)
  • Lightroom 4.4 and 5.7.1
  • Acrobat DC

Oplossing

De nieuwe installatieprogramma's met huidige certificaten voor Acrobat, Lightroom 5.7 en Adobe Scout zijn beschikbaar gesteld vanaf 9 Maart 2017.

Los dit probleem als volgt op:

• Maak nieuwe pakketten met Creative Cloud Packager.
  • Zorg ervoor dat u de cache in de voorkeuren van Creative Cloud Packager wist om ervoor te zorgen dat u de meest recente versies van de installatiebestanden hebt. Zie stap 5 in de sectie Pakketten maken van dit document voor meer informatie:  https://helpx.adobe.com/nl/creative-cloud/packager/creating-packages.html

Lightroom 4 voor Mac OS is verwijderd uit Creative Cloud. Als u Lightroom 4.4 wilt installeren, gebruikt u de afzonderlijke installatieprogramma's die hier beschikbaar zijn: Photoshop Lightroom installeren.

BELANGRIJKE OPMERKING: Pakketten die vóór 9 Maart 2017 zijn gemaakt en waarin de hiervoor genoemde applicaties zijn opgenomen, moeten niet meer worden geïnstalleerd. Ze moeten opnieuw worden gemaakt aan de hand van de bovenstaande richtlijnen. Als u hebt geprobeerd een pakket met de vermelde items te installeren en deze fout doet zich voor, start u de computer opnieuw op voordat u een ander installatiepakket probeert uit te voeren.

Aanvullende informatie