Photoshop wordt niet gestart via de gereedschapsopdrachten van Bridge | Mac OS

Photoshop wordt niet gestart vanuit Bridge

Na de installatie van Photoshop CC 2015 op Mac OS treedt een van de volgende problemen op wanneer u Bridge CC gebruikt:

• Als Photoshop niet wordt uitgevoerd en u een van de gereedschapsopdrachten selecteert (zoals Batch) of Bestand > Plaatsen > Photoshop vanuit Bridge kiest, wordt Photoshop niet gestart en wordt de opdracht niet uitgevoerd.
  • Als Photoshop wordt uitgevoerd en u Bestand > Terugkeren naar Photoshop vanuit Bridge selecteert, wordt Photoshop niet de voorste, actieve toepassing.

Oplossing: installeer de nieuwste Bridge CC-update

Installeer de nieuwste Bridge CC-update (v6.1.1) die tegelijk is uitgebracht met Photoshop CC 2015. Kies Help > Updates in Photoshop of Bridge om de nieuwste updates te zoeken.