De gebruikersinterface (UI) en dialoogvensters in Photoshop, Camera Raw en Bridge hebben een zwarte achtergrond. Zwarte tekst met een lichte achtergrond wordt niet goed weergegeven.

De dialoogvensters bevatten, maar zijn niet beperkt tot:

• Camera Raw
  • Opslaan voor web
  • Uitvloeien
  • Lenscorrectie
  • Adaptief groothoek
  • Filtergalerie
  • DICOM
  • JPEG2K
  • Olieverf

Oplossing

Zorg dat u toepassingen waarmee uw harde schijf wordt opgeschoond, uitschakelt of verwijdert. Voer vervolgens een reparatie-installatie van uw Mac OS X-besturingssysteem uit om ontbrekende OS-bestanden opnieuw te installeren.

Aanvullende informatie

Toepassingen en hulpprogramma's die uw vaste schijf opruimen, kunnen systeem- of toepassingsbestanden verwijderen.

Zorg dat u opschoontoepassingen van derde partijen uitschakelt of verwijdert om te voorkomen dat vereiste systeembestanden in de toekomst worden verwijderd.