Betreffende versie Alles
Betreffende besturingssystemen Mac en Windows

Probleem

Wanneer u lagen versleept, springen ze onverwachts terug naar hun oorspronkelijke positie.

Dit probleem kan optreden als een van de volgende apps/softwareprogramma's op uw computer is geïnstalleerd:

• iCopy
  • Synergy (software voor het delen van muis en toetsenbord)
  • ShareMouse
  • Oudere versies van het Wacom Intuos-stuurprogramma

Oplossing

Afhankelijk van de reden waarom dit probleem zich voordoet in Photoshop, kunt u een van de volgende oplossingen proberen:

• Installeer het meest recente stuurprogramma voor uw Wacom Intuos-apparaat.
  • Werk uw videostuurprogramma bij. Als het probleem zich blijft voordoen, schakelt u de instelling GPU gebruiken uit in Photoshop (Voorkeuren > Prestaties > GPU gebruiken).
  • Verwijder iCopy. U kunt ook bij de ontwikkelaar nagaan of er een versie beschikbaar is die compatibel is met Photoshop.
  • Verwijder Synergy. U kunt ook bij de ontwikkelaar nagaan of er een versie beschikbaar is die compatibel is met Photoshop.
  • Verwijder ShareMouse. U kunt ook bij de ontwikkelaar nagaan of er een versie beschikbaar is die compatibel is met Photoshop.