Nadat een update van Photoshop CC is mislukt, treden er fouten op met FastCore-, MMXCore- en Multiprocessor-plugins wanneer u Photoshop opent. In Photoshop kunt u niet in PNG-indeling opslaan of Opslaan voor Web gebruiken.

Oplossing

Verwijder Photoshop, verwijder de Photoshop-toepassingsmap en voer de installatie opnieuw uit.

1. Selecteer het verwijderingsprogramma in de Photoshop-toepassingsmap om Photoshop CC te verwijderen. U kunt de toepassing ook verwijderen via Programma's en onderdelen in het Configuratiescherm (Windows 7) of via Programma's > Een programma verwijderen (Windows 8).
  2. Ga naar de map Programmabestanden/Adobe of Programmabestanden (x86)/Adobe.
  3. Verwijder de map Adobe Photoshop CC (64 bits) of Adobe Photoshop CC.
  4. Installeer Photoshop opnieuw en werk de toepassing bij.

Aanvullende informatie

Plugins en Photoshop

Plugins van derden: voordat u plugins van derden uit een versie van Photoshop naar een nieuwe versie kopieert, controleert u de site van de fabrikant van de plugins om te controleren of de plugins compatibel zijn met de nieuwe versie van Photoshop. Gebruik het installatieprogramma van de fabrikant om de invoegtoepassingen te installeren.

Plugins die door Photoshop zijn verzonden: kopieer plugins die door Photoshop zijn verzonden, nooit tussen versies van Photoshop, omdat deze niet compatibel zijn.

Raadpleeg deze TechNote voor meer informatie over de invoegtoepassingen van Photoshop: Downloadbare inhoud (invoegtoepassingen)

Uw installatielogboek aan Adobe sturen

Neem contact op met de technische ondersteuning van Adobe door een bericht te plaatsen op feedback.photoshop.com/photoshop_family, en instructies te krijgen over hoe u uw installatielogboeken naar Adobe verstuurt.

De logboekbestanden staan in deze mappen:

• Windows 32-bits: \Program Files\Common Files\Adobe\Installers
• Windows 64-bits: \Program Files(x86)\Common Files\Adobe\Installers

De naam van het logboek bevat de productnaam en de installatiedatum, gevolgd door '.log.gz.' De extensie .gz geeft een gecomprimeerde indeling aan.