Foutmelding Een of meer bestanden... ontbreken wanneer Photoshop wordt gestart

Wanneer u Adobe Photoshop CS6 start, ontvangt u de volgende foutmelding: In de map Adobe Application Support ontbreken een of meer bestanden die nodig zijn voor het werken met Photoshop.

Oplossing

Verwijder Photoshop CS6 met het verwijderingsprogramma in de map Applications/Adobe Photoshop CS6. Installeer Photoshop CS6 vervolgens opnieuw.

Aanvullende informatie

Deze fout kan in de volgende gevallen optreden:

• U hebt een eerdere versie van Photoshop verwijderd nadat u Photoshop CS6 hebt geïnstalleerd.
  • U hebt een versie van Photoshop verwijderd zonder het verwijderingsprogramma te gebruiken.
  • U hebt uw computer opgeschoond door handmatig verschillende bestanden te verwijderen, en hebt per ongeluk een bestand verwijderd dat nodig is voor Photoshop.