Wanneer u Bestand > Bestandsinfo opent voor bepaalde bestanden in Photoshop, neemt u een of meer van de volgende probleemverschijnselen waar:

• Het dialoogvenster Bestandsinfo opent traag of loopt vast.
  • Photoshop geeft de waarschuwing 'Kan geen onbewerkte metagegevens weergeven, inhoud te groot'.
  • Onbewerkte gegevens bevatten een overtollig aantal meldingen 'photoshop:DocumentAncestors'.

Besturingssystemen

Windows en macOS

Oplossing

Werk Photoshop bij naar de nieuwste versie.

Dit probleem is opgelost in de januari 2019-release van Photoshop (versie 20.0.2).

Tussenoplossing

Om dit probleem te verhelpen, gebruikt u het onderstaande script om de overtollige XMP-vermeldingen 'photoshop: DocumentAncestors' te verwijderen.

Opmerking:

Dit door de gebruiker ingediende script is door Adobe geleverd zoals het is en is niet uitgebreid getest. Gebruiken op eigen risico.

Bron: https://community.adobe.com/t5/photoshop/inflated-jpg-file-size-photoshop-document-ancestors-metadata/td-p/8055434?page=1#8511978 door iamwickedtall.

Om dit probleem te verhelpen, gebruikt u het onderstaande script om de overtollige XMP-vermeldingen 'photoshop: DocumentAncestors' te verwijderen.

1. Download het bestand removePhotoshopDocumentAncestors.zip below en pak het uit.

Downloaden

2. Open het problematische document in Photoshop en sleep het bestandsscript removePhotoshopDocumentAncestors.jsx naar het geopende document.