Photoshop CC loopt vast op het Handje.

Opmerking:

(Alleen macOS) Als het Handje vastloopt terwijl u het filter Uitvloeien, Opslaan voor Web of de Camera Raw-invoegtoepassing gebruikt, raadpleegt u deze TechNote voor een oplossing.

Besturingssystemen

Windows 10, macOS 10.12 (Sierra) en later

Oplossing 1: antivirussoftware uitschakelen

Schakel antivirussoftware uit die op uw computer is geïnstalleerd, zoals Avast of Webroot. Raadpleeg de documentatie van de softwarefabrikant voor instructies.

Oplossing 2: browservoorkeuren herstellen en browserextensies uitschakelen

Internetbrowsers zoals Safari en Mozilla Firefox en geïnstalleerde browserextensies van derden kunnen de werking van Photoshop verstoren.

• Reset of herstel uw browservoorkeuren naar de standaardinstellingen.
  • Schakel alle browserextensies uit.

Raadpleeg de browserdocumentatie voor instructies.

Oplossing 3: apps, hulpprogramma's en stuurprogramma's van derden uitschakelen of verwijderen

Soms kunnen extensies en hulpprogramma's van derden de werking van Photoshop verstoren.

Klanten hebben dit probleem gemeld wanneer ze Photoshop uitvoeren met apps, hulpprogramma's en stuurprogramma's van derden.

• 1Password: schakel dit hulpprogramma uit of verwijder het.
  • Evoluent Mouse Manager: schakel dit hulpprogramma uit of verwijder het.
  • Spotify: sluit of verwijder deze toepassing.Sluit ook het toepassingsproces af dat op de achtergrond op uw computer wordt uitgevoerd.
  • Mailtoepassing: schakel deze toepassing uit of verwijder deze.

Oplossing 4: de instellingen van uw touchpad/trackpad aanpassen

Als u een Windows-laptop gebruikt, past u de volgende touchpad-instellingen aan:

• Stel de touchpad-instelling in op Geen vertraging of Minimumvertraging. Zie deze nuttige hulpbron voor instructies.
  • Zet de Palm Rejection-instelling uit.

Oplossing 5: het stuurprogramma van uw Wacom-tablet bijwerken en Wacom-voorkeuren herstellen

Zorg dat u het nieuwste Wacom-stuurprogramma hebt en zet de voorkeuren terug op hun standaardinstellingen.