Dit artikel bevat een bekend compatibiliteitsprobleem dat u kunt ondervinden wanneer u Photoshop in macOS 10.13 (High Sierra) uitvoert, evenals oplossingen om dit probleem te voorkomen.

Adobe heeft het onderstaande compatibiliteitsprobleem ontdekt wanneer Photoshop wordt uitgevoerd op macOS 10.13 (High Sierra).

Adobe raadt ten zeerste aan dat klanten een update uitvoeren naar Photoshop CC 2017 alvorens bij te werken naar macOS 10.13 (High Sierra). Oudere versies van Photoshop zijn niet ontworpen noch uitgebreid getest om op macOS High Sierra te worden uitgevoerd. Wij raden bovendien ten zeerste aan dat klanten hun eigen tests uitvoeren op een niet-productiedeel om ervoor te zorgen dat de nieuwe besturingssystemen met hun huidige hardware en stuurprogramma's werken (voor afdrukken enz). U kunt er ook voor kiezen om een oudere versie van het besturings systeem te blijven gebruiken met eerdere versies van onze software.

Als u problemen ondervindt die nog niet zijn gedocumenteerd, rapporteer ze dan op onze feedback-site.

Versies waarop dit van invloed is

Versies waarop dit van invloed is Photoshop CC 2017 of eerder
Besturingssysteem macOS 10.13 High Sierra

Adobe heeft het onderstaande compatibiliteitsprobleem gevonden bij het uitvoeren van Photoshop CC 2017 en eerdere releases in macOS 10.13 (High Sierra).

Probleem met modus Volledig scherm bij weergave van dock

Opmerking:

Dit probleem is opgelost in de 10.13.1-update van macOS High Sierra. De onderstaande informatie is alleen van toepassing op macOS High Sierra 10.13.0.

Het Photoshop-documentvenster wordt niet op maximale grootte weergegeven wanneer het macOS-dock wordt weergegeven. Het probleem doet zich niet voor als het dock is ingesteld op Toon/verberg automatisch

1. Sluit Photoshop af.

2. Download OSXCompatibilityPlug-in.zip naar uw computer.

Downloaden

3. Nadat u het OSXCompatibility-invoegtoepassingspakket hebt gedownload, dubbelklikt u hierop om het bestand uit te pakken. Pak alle bestanden uit wanneer u daarom wordt gevraagd.

4. Kopieer het bestand OSXCompatibility.plugin naar de map met plug-ins in de Photoshop-toepassingsmap:

Applications/Adobe Photoshop [Photoshop_versie]/Plug-ins

5. Start Photoshop opnieuw.

Ons engineering-team werkt samen met Apple om het root-probleem zo snel mogelijk op te lossen.