Nadat u Photoshop hebt bijgewerkt op Mac OS, krijgt u de volgende fout wanneer u Photoshop opstart:

De toepassing 'Adobe Photoshop CC 2015' kan niet worden geopend.

Foutmelding bij opstarten Adobe Photoshop CC 2015 kan niet worden geopend

Oplossing

Verwijder Photoshop en installeer het vervolgens opnieuw met de Creative Cloud-toepassing:

Aanvullende informatie:

Dit probleem treedt alleen op bij Macintosh als:

• Het pad van de aangepaste locatie waar Photoshop is geïnstalleerd een punt in zijn naam heeft. Bijvoorbeeld, Mac OS 10.11 of Photoshop 2015.1.