Photoshop loopt vast bij gebruik van 3D met Intel HD-videokaart

Belangrijk

Belangrijk:

De 3D-functies van Photoshop worden in toekomstige updates verwijderd. Gebruikers die met 3D werken wordt aangeraden om de nieuwe Substance 3D-collectie van Adobe te verkennen, de volgende generatie 3D-tools van Adobe.

Hier vindt u meer informatie over het beëindigen van de 3D-functies van Photoshop: Photoshop 3D | Algemene vragen over de 3D-functies die niet meer beschikbaar zijn.

Photoshop loopt vast wanneer u 3D-functies gebruikt op een computer met een Intel HD-videokaart.

Dit probleem kan gerelateerd zijn aan bepaalde videokaarten. De tussenoplossing is om Photoshop een eerdere versie van de Shader Model-software te laten gebruiken door het onderstaande bestand CS6_shaders.txt te installeren.

Downloaden

Opmerking: het bestand dat u verkrijgt na het uitpakken, fungeert als cookie en is ongeveer nul bytes groot.

1. Sluit Photoshop af.

2. Download het bestand CS6_shaders.txt.zip.

3. Dubbelklik op het bestand om het uit te pakken.

4. Kopieer het resulterende CS6_shaders.txt-bestand naar de Adobe Photoshop CC 2014-map.

De standaardlocaties voor de Photoshop-map zijn als volgt:

• Mac OS: /Applications/Adobe Photoshop CC 2014/
  • Windows: Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2014\

5. Start Photoshop opnieuw en voer de stappen uit waardoor Photoshop eerder vastliep.