Probleem: fout MSVCP110.dll niet gevonden in Photoshop of Photoshop Elements

Wanneer u probeert Photoshop of Photoshop Elements te openen, ontvangt u het volgende foutbericht:

"Toepassing niet gestart omdat MSVCP110.dll niet is gevonden. Opnieuw installeren kan dit probleem oplossen."

Oplossing

Neem contact op met Google voor een rechtstreekse download van hun Nik-invoegtoepassingen en installeer de invoegtoepassingen opnieuw met die download.

Aanvullende informatie

Dit probleem begon op te treden nadat een automatische update van de Google Nik-invoegtoepassingen werd verzonden. Verschillende klanten lieten weten dat het probleem kan worden opgelost door de bijgewerkte invoegtoepassingen rechtstreeks te downloaden en installeren.