Photoshop merkt de fout 'CEPHtmlEngine.exe - Geen schijf' op bij het opstarten | Windows

Hoe kan ik de fout CEPHtmlEngine.exe - Geen schijf oplossen bij het openen van een bestand in Photoshop

Probleem

Wanneer u Photoshop opent op een Windows-computer wordt een foutdialoogvenster CEPHtmlEngine.exe - Geen schijf weergegeven met het bericht 'Er zit geen schijf in het station. Plaats een schijf in station D:.'

Photoshop merkt fout 'geen schijf' op
Photoshop merkt de fout CEPHtmlEngine.exe - Geen schijf op Windows-platform op

Besturingssysteem

Windows

Tijdelijke oplossing

Ga als volgt te werk om het probleem op te lossen:

1. Klik op Annuleren in het dialoogvenster CEPHtmlEngine.exe - Geen schijf om het foutvenster te sluiten.

2. Open Register-editor.

Druk op de toetsen Windows + R of kies Start > Uitvoeren. Typ in het dialoogvenster Uitvoeren regedit  en op OK klikken.

3. Ga in Register-editor naar:
    Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Windows

4. Dubbelklik op ErrorMode.

Stappen die u moet volgen in Register-editor

5. In het dialoogvenster DWORD-waarde (32-bits) bewerken dat wordt weergegeven, wijzigt u het veld Waardegegevens van 0 in 2.

Het dialoogvenster DWORD-waarde (32-bits) bewerken
    Het dialoogvenster DWORD-waarde (32-bits) bewerken

6. Start Photoshop opnieuw om met een bestand te werken.