Updates voor Photoshop CS6 versie 13.1.x of later worden niet weergegeven wanneer u Help > Updates kiest.

Opmerking: u moet lid zijn van Creative Cloud om Photoshop CS6 versie 13.1 te installeren en bij te werken.

Oplossing

Deactiveer en verwijder Photoshop CS6, en installeer vervolgens de Creative Cloud-versie van Photoshop CS6. Licentieer de versie met uw Adobe-ID.

1. Kies Help > Deactiveren in Photoshop CS6.
  2. Klik op Deactiveren en sluit Photoshop.
  3. Voer het verwijderingsprogramma van Adobe Photoshop CS6 in de Photoshop CS6-toepassingsmap uit.
  4. Nadat het verwijderen is voltooid, raadpleegt u de sectie Vorige versies downloaden in Uw Creative Cloud-apps downloaden.
  5. Kies Apps en klik op Downloaden onder Photoshop CS6. Met deze stap wordt Photoshop CS6 gedownload en geïnstalleerd.
  6. Open Photoshop wanneer de installatie is voltooid. Wanneer u daarom wordt gevraagd, selecteert u Software licentiëren en meldt u zich aan met uw Adobe-ID.
  7. Sluit Photoshop af.
  8. Open Photoshop opnieuw.
  9. Kies Help > Updates om de 13.1.2-update te installeren.