Er treden fouten op in Photoshop wanneer u een Wacom-tablet gebruikt

Een van de volgende problemen treedt op wanneer u een Wacom-tablet gebruikt in Photoshop:

• Menu's, deelvensters of dialoogvensters worden wit en reageren niet meer
  • De sneltoetsen stoppen met werken
  • De selecties van het Lasso-gereedschap sluiten te vroeg en onverwachts
  • Photoshop reageert niet meer

Oplossing 1: Installeer Mac OS-updates

1. Kies Software-update in het Apple-menu.

2. Installeer Mac OS X Update 10.9.3 of hoger.

3. Start uw computer opnieuw op.

Oplossing 2: Installeer een plug-in om het probleem op te lossen

Opmerking: deze oplossing is alleen voor Photoshop CC (2013) en CS6.

1. Sluit Photoshop en download het volgende bestand naar een locatie die u gemakkelijk kunt vinden.

Downloaden

2. Pak het bestand, WhiteWindowWorkaround.plugin, uit en verplaats het naar //Applications/Adobe Photoshop [Versie]/Plug-ins/

3. U kunt controleren of de plug-in is geïnstalleerd door Photoshop te starten en Help > Systeeminfo te kiezen.

Schuif naar de onderzijde van de tekst in het dialoogvenster en zoek de naam van de plug-in op.

Photoshop Look voor de invoegtoepassingsnaam, WhiteWindowWorkaround.plugin