Creative Cloud Packager | Problem med at logge på Windows

Problem

Hvis du logger på Creative Cloud Packager fra en Windows-maskine, vises følgende advarsel:

Du skal installere de nyeste opdateringer til Windows og/eller dine Adobe-apps.

Forsigtig:

Mens du kan logge på Creative Cloud Packager, anbefaler vi, at du udfører følgende procedure. Adobe foretager opdateringer af deres logontjenester. Herefter vil du ikke længere kunne logge på Packager uden ovenstående løsning.

Advarsel ved logon

Løsning

Følg disse trin for at løse dette problem:

1. Afslut Packager, hvis den kører.

2. Download følgende ZIP-fil

Download

Ovenstående ZIP-fil indeholder følgende eksekverbare fil:

AASIapp.exe

3. Kopiér (og overskriv) den udpakkede eksekverbare fil til følgende placering:

C:\Programmer (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\P7

4. Genstart Packager.

Du får vist følgende logonskærmbillede:

Packager-logon

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?