Creative Cloud-programmer vises som testversioner, efter at brugerne har opdateret

Problem: Når en bruger accepterer en større opdatering til Creative Cloud-programmerne, vender dennes licens tilbage til testversion

I miljøer, hvor Creative Cloud er blevet installeret med en serialiseret pakke, og muligheden for at tillade, at administratorbrugere selv kan anvende opdateringer, blev valgt i Creative Cloud Packager, kan der opstå en licensfejl, der resulterer i programmer, der vises som testversioner. Dette kan forekomme, når brugerne vælger at anvende større opdateringer, f.eks. opdatering af CC 2014 til CC 2015, hvor disse opdateringer vises som testversioner.

Løsning: Giv de berørte arbejdsstationer et nyt serienummer igen ved hjælp af en licensfil

Brug Creative Cloud Packager til at oprette en opdateret licensfil. Anvend denne licensfil på de berørte arbejdsstationer. Se her, hvordan proceduren udføres.

Bemærk: Det er ikke nødvendigt at geninstallere de fulde programmer. Når du anvender licensfilen med administratorrettigheder, genskabes produktaktiveringen.

Mere som dette