Problem med at opdatere Creative Cloud Packager i Windows

Forsigtig:

Der udvikles eller opdateres ikke længere på Creative Cloud Packager. Creative Cloud Packager kan heller ikke bruges til at oprette pakker, der inkluderer Creative Cloud 2019-apps eller nyere. Få mere at vide.

Vi anbefaler, at du bruger arbejdsforløbet til oprettelse af pakke i Adobe Admin Console til at oprette Navngiven brugerlicensering-pakker og Licensering til delte enheder-pakker.

Problem

Når du starter Creative Cloud Packager v 1.12.0 på en Windows-computer, får du en fejlmeddelelse, der forhindrer dig i at opdatere programmet.

Hvis du ikke har konfigureret din Creative Cloud Packager til automatisk opdatering, bliver du bedt om at opdatere programmet. Hvis du klikker på Ja for at opdatere Creative Cloud Packager på din computer, får du følgende fejlmeddelelse:

Hvis du imidlertid har konfigureret din Creative Cloud Packager til automatisk opdatering, får du straks denne fejlmeddelelse.

Uanset hvilket scenarie afsluttes Creative Cloud Packager uden at opdatere programmet, hvis du klikker på Afslut.

Løsning

Hvis du vil opdatere Creative Cloud Packager til den seneste version, skal du hente og installere opdateringen.

Bemærk:

Dette problem er kun specifikt for version 1.12.0 i Windows.

Kontrollér version af Creative Cloud Packager

Du kan kontrollere, hvilken version af Creative Cloud Packager der aktuelt er installeret på din computer, ved at gøre et af følgende:

Brug CreativeCloudPackager.exe ved hjælp af dialogboksen Egenskaber

1. Naviger til følgende mappe på din computer:

64-bit computer: C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\CCP

32-bit computer: C:\Program Files\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\CCP

2. Højreklik på filen CreativeCloudPackager.exe, og vælg Egenskaber.

3. Egenskaben Produktversion i dialogboksen Egenskaber viser versionen af Creative Cloud Packager på denne aktuelle computer.

Ved hjælp af filen Creative Cloud Packager version.xml

1. Naviger til følgende mappe på din computer:

64-bit computer: C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\CCP

32-bit computer: C:\Program Files\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\CCP

2. Åbn filen version.xml i enhver XML- eller teksteditor.

3. Windows-versionsnoden viser versionen af Creative Cloud Packager på denne aktuelle computer.