Problem med at opdatere Creative Cloud Packager på Windows

Forsigtig:

Creative Cloud Packager is no longer in development and no updates will be provided. Also, Creative Cloud Packager cannot be used to create packages that include Creative Cloud 2019 apps or later. Learn More.

We recommend that you use the create package workflows provided in the Adobe Admin Console.

See how to create Named User Licensing packages and Shared Device Licensing packages.

Problem

Når du starter Creative Cloud Packager v 1.12.0 på en Windows-computer, modtager du en fejlmeddelelse, der forhindrer dig i at opdatere applikationen.

Hvis du ikke har konfigureret din Creative Cloud Packager til auto-opdateringer, bliver du bedt om at opdatere programmet. Hvis du klikker på Ja for at opdatere Creative Cloud Packager på din computer, får du følgende fejlmeddelelse:

Hvis du dog ikke har konfigureret din Creative Cloud Packager til auto-opdateringer, får du denne fejlmeddelelse med det samme:

I begge tilfælde, hvis du klikker på Afslut, afslutter Creative Cloud Packager uden at opdatere programmet.

Løsning

Download og installer opdateringen, for at opdatere Creative Cloud Packager til den nyeste version.

Bemærk:

Dette problem er kun specifikt for version 1.12.0 på Windows.

Kontollér version af Creative Cloud Packager

For at kontrollere versionen af Creative Cloud Packager, der i øjeblikket er installeret på din computer, kan du gøre et af følgende:

Brug af dialogboksen Egenskaber til CreativeCloudPackager.exe

1. Find følgende mappe på din computer:

64-bit-computer: C:\Programfiler (x86)\Fælles filer\Adobe\OOBE\PDApp\CCP

32-bit-computer: C:\Programfiler\Fælles filer\Adobe\OOBE\PDApp\CCP

2. Højreklik på filen CreativeCloudPackager.exe og vælg Egenskaber.

3. Produktversionsegenskab i dialogboksen Egenskaber viser versionen af Creative Cloud Packager på denne aktuelle computer.

Brug af Creative Cloud Packager version.xml-filen

1. Find følgende mappe på din computer:

64-bit-computer: C:\Programfiler (x86)\Fælles filer\Adobe\OOBE\PDApp\CCP

32-bit-computer: C:\Programfiler\Fælles filer\Adobe\OOBE\PDApp\CCP

2. Åbn filen version.xml i enhver XML- eller teksteditor.

3. Noden i Windows-versionen viser versionen af Creative Cloud Packager på denne aktuelle computer.