Ta färgprov

Välja färg från ett bildområde med hjälp av verktyget Pipett.

När du håller verktyget Pipett över ett pixelområde visas pixelfärgvärden i panelen Information. När du klickar på verktyget Pipett ändras förgrundsfärgen till det här värdet.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy