Den här guidade redigeringen är en självstudie hur du lägger till övergångar mellan videoklipp. De hjälper dig att göra växlingen mellan två klipp jämnare.

Följ stegen nedan när du vill lägga till övergångar mellan videoklipp med denna guidade redigering:

1. Den här guidade redigeringen är en genomgång av hur du lägger till övergångar mellan videoklipp.

Klicka på Bakåt eller Nästa för att gå framåt eller bakåt bland stegen i den guidade redigeringen.

Addingtransitions1
    Lägga till övergångar – guidad redigering

2. Klicka på Lägg till media för att importera videoklippet som du vill beskära. Hoppa över det om videon redan finns på tidslinjen.

3. Välj alternativet för att importera media.

4. Välj Guidad > Lägga till övergångar mellan videoklipp.

5. Klicka på Övergångar i åtgärdsfältet.

6. Bläddra bland de tillgängliga övergångarna. Klicka för att markera och dra och släpp en övergång mellan klipp.

Addingtransitions2
    Lägga till övergångar

7. Öppna övergångsjusteringarna för att ange hur du vill spela upp övergången. Ange övergångens tidslängd och placera övergången genom att välja justering.

Addingtransitions3
    Ange övergångsjusteringar