Spontana stunder

Om du spelar in en video av en händelse innehåller detta klipp alla dina minnen från den (i form av foton och videor). Spontana stunder extraherar automatiskt spontana foton från ditt råmaterialsvideoklipp. Det använder innehållsintelligens för att automatiskt identifiera och extrahera spontana stunder i form av skarpa foton av hög kvalitet. Du kan också manuellt lägga till eller ta bort foton av spontana stunder. När du har extraherat alla foton av spontana stunder kan du spara dem på datorn, exportera dem till tidslinjen eller skapa ett bildspel. Du kan använda funktionen för ett eller flera klipp för alla typer av händelser, vare sig det är en födelsedagsfest, en skolavslutning, en dansuppvisning eller en skidresa.

Extrahera spontana stunder automatiskt

1. Klicka på Lägg till media för att importera ett eller flera råmaterialsvideoklipp som du vill arbeta med i snabbvyn eller expertvyn.

2. Välj Spontana stunder på panelen Verktyg.

Obs!

Du kan använda Spontana stunder för att extrahera spontana stunder från flera videoklipp samtidigt.

Spontana stunder

3. Klicka på Extrahera automatiskt för att extrahera spontana stunder från klippen automatiskt.

Extrahera automatiskt

Klippet analyseras i Adobe Premiere Elements och spontana stunder extraheras från råmaterialsvideoklippen.

4. De extraherade spontana stunderna läggs till på den högra panelen. Klicka på de individuella miniatyrbilderna om du vill visa de extraherade stunderna.

Extraherade stunder

De extraherade stunderna markeras också på tidslinjen.

Extraherade stunder på tidslinjen

Extrahera spontana stunder manuellt

Om du har extraherat stunderna automatiskt men det fortfarande finns några stunder som inte extraherats, kan du extrahera de stunderna manuellt.

1. Flytta indikatorn för aktuell tid på tidslinjen till den stund du vill extrahera manuellt.

2. Klicka på indikatorn för aktuell tid för att extrahera stunden.

3. Den spontana stunden extraheras och läggs till i listan i den högra panelen.

Ta bort extraherade spontana stunder

1. Markera den spontana stund som du vill ta bort på den högra panelen.

2. Klicka på i det övre högra hörnet av miniatyrbilden.

Ta bort extraherade foton

Alternativ för spontana stunder

Skjutreglage

Dra i skjutreglaget för att öka eller minska antalet extraherade stunder.

Exportera till dator

Använd det här alternativet om du vill exportera alla extraherade stunder till en mapp på datorn.

Skapa bildspel

Använd det här alternativet om du vill exportera alla extraherade stunder till Elements Organizer och skapa ett bildspel.

Exportera till tidslinje

Använd det här alternativet om du vill exportera alla extraherade stunder till slutet av tidslinjen.

Återställ

Använd det här alternativet om du vill ta bort alla extraherade stunder.