Förinställningarna AVCHD 1080p60 och AVCHD 1080p50 visas inte i installationer av Adobe Premiere Elements som inte är engelskspråkiga.

Obs!

Användare med engelskspråkiga installationer behöver inte använda denna speciallösning.

Hämta och installera nya kopior av förinställningsfilerna

1. Högerklicka på den komprimerade filen och klicka på Spara som för att hämta och spara den.

Hämta

2. Packa upp filen med ett komprimeringsverktyg, till exempel Winrar eller Winzip.

3. Kopiera filerna från den uppackade mappen till respektive plats nedan:

• AVCHD 1080p60-förinställning, kopiera den nya AVCHD 1080p60.sqpreset-filen till mappen \Adobe Premiere Elements [Version]\settings\SequencePresets\NTSC\AVCHD\.
    • AVCHD 1080p50-förinställning: Kopiera den nya AVCHD 1080p50.sq-filen till mappen \Adobe Premiere Elements [Version]\settings\SequencePresets\PAL\AVCHD\.
    OBS! Du bör säkerhetskopiera de befintliga förinställningsfilerna innan du kopierar in de nya filerna.

Ytterligare information

Detta problem inträffar på grund av att information saknas i respektive sekvensförinställningsfil. Filerna är installerade på rätt plats men visas inte i förinställningslistan eftersom denna information saknas. Förinställningarna AVCHD 1080p60 och AVCHD1080p50 finns under avsnitten NTSC > AVCHD och PAL > AVCHD i listan över förinställningar. Sök efter dem genom att välja Arkiv > Nytt projekt > Ändra inställningar. Problemet finns endast i installationer som inte är engelskspråkiga.