Du kan förbättra videofilmer med ljudeffekter. Med hjälp av ljudeffekter kan du betona något visst eller framhäva en viss del av videoklippet eller filmen. Dessa effekter läggs till i videobakgrunden. Följ dessa steg när du vill lägga till en ljudeffekt i ett videoklipp:

1. Importera videoklippet till tidslinjen.

2. Välj Ljud > Ljudeffekter i åtgärdsfältet. (Alla ljudeffekter hämtas som standard.)

3. Välj en kategori med ljudeffekter i listan för att läsa in och granska effekterna i den listan.

4. Klicka på Spela upp i en ljudeffekt för att lyssna på den.

5. Klicka på ljudeffekten för att markera den, och dra och släpp effekten på ljudspåret.

6. Klicka på uppspelningsknappen eller tryck på blankstegstangenten för att visa klippet med ljudeffekten.