De Adobe Admin Console ondersteunt verschillende beveiligingsniveaus en beleidsregels voor wachtwoorden om de veiligheid te waarborgen. U kunt een wachtwoordbeveiligingsniveau opgeven dat wordt toegepast op alle gebruikers in uw organisatie. Adobe ondersteunt drie beveiligingsniveaus. Regels voor wachtwoorden gelden voor de accounttypen Adobe ID en Enterprise ID.

Alle accounts bevatten een uitsluitingsmechanisme. Als het systeem een snelle opeenvolging van meerdere mislukte aanmeldingspogingen detecteert, is het gebruikersaccount tijdelijk niet beschikbaar om te voorkomen dat dit wordt aangevallen.

U kunt als volgt een wachtwoordbeleid opgeven:

1. Ga in de Admin Console naar Instellingen > Verificatie-instellingen.

2. Kies een verificatieniveau voor uw gebruikers.

Als u op een optie klikt, wordt deze automatisch geselecteerd en opgeslagen.

niveaus van verificatie