Typekit heet nu Adobe Fonts en maakt deel uit van Creative Cloud en andere lidmaatschappen. Meer informatie.

IT-beheerders van een onderneming kunnen de beschikbaarheid van services en opslag voor gebruikersgroepen configureren in de Adobe Admin Console. De lidmaatschappen voor Creative Cloud voor ondernemingen en Document Cloud voor ondernemingen bevatten services die kunnen worden geconfigureerd. Zie Services configureren voor informatie over het configureren van services.

De onderstaande tabel biedt informatie over de services die in de Adobe Admin Console kunnen worden in- of uitgeschakeld. In de informatie wordt ook aangegeven van waaruit elke service toegankelijk is als een gebruiker recht heeft op de service.

Naam Services

Toegang

Web = aanmeldondersteuning

Beschrijving

Foto's

• http://lightroom.adobe.com
  • Lightroom-app voor mobiele apparaten
  • https://lightroom.adobe.com
  • Lightroom
  • Creative Cloud-apps voor mobiele apparaten
Bewerk, organiseer en deel afbeeldingen overal en op elk moment met de app Lightroom mobile, een krachtige metgezel van Lightroom voor desktop.
Lettertypen
  • Adobe Fonts
  • https://fonts.adobe.com/
  • Illustrator
  • Photoshop
  • Muse
  • InDesign
  • InCopy
  • Creative Cloud desktop-app
  • Creative Cloud-apps voor mobiele apparaten
Lettertypeservice die duizenden lettertypen van lettertypepartners samenbrengt in één bibliotheek, zodat u snel door de lettertypen kunt bladeren en ze kunt gebruiken op het web of op de desktop en voor eindeloze typografische inspiratie. Adobe Fonts is inbegrepen bij uw Creative Cloud-lidmaatschap.
Gemeenschap
  • Behance
  • Adobe Portfolio
Behance is een portfolioplatform dat leden kunnen gebruiken om een openbare portfolio te maken van hun creatieve werk. Met Adobe Portfolio kunnen leden in slechts enkele minuten een volledig aangepaste persoonlijke portfolio maken en aanpassen.
Edge Inspect
  • Edge Inspect
  • Gehoste service
  • Edge Inspect
Bekijk voorvertoningen en inspecteer webontwerpen en inhoud op mobiele apparaten.
Extract
  • Creative Cloud voor ondernemingen met beheerde services: ondersteuning niet beschikbaar
  • Creative Cloud voor ondernemingen > Creative Cloud Files: http://assets.adobe.com
  • Dreamweaver
  • Brackets
Een nieuwe wending in de comp-to-code-workflow voor webontwerpers en ontwikkelaars.
Story Plus
  • Story CC Plus
  • https://story.adobe.com
  • Prelude
  • Premiere Pro
Combineert screenwriting met productieplannings- en rapportagetools.
PhoneGap Build
  • PhoneGap Build
  • https://build.phonegap.com/
Mobiele apps verpakken in de cloud.
Voorvertoning van apparaat
  • Voorvertoning van apparaat
  • Dreamweaver
  • Photoshop
Voor nauwkeurige realtime-voorvertoningen in de context van uw mobiele apps, responsieve webontwerpen en echte apparaten vanuit Photoshop en Dreamweaver.
Publicatieservices
  • Publicatieservices van Adobe XD
  • Adobe XD
Adobe XD is een oplossing voor UX/UI-ontwerp waarmee u aantrekkelijke gebruikerservaringen kunt ontwerpen en delen en prototypen kunt maken. Met publicatieservices van XD kunnen ontwerpers interactieve prototypen of ontwerpspecificaties publiceren door een privékoppeling te maken die alleen zichtbaar is op uitnodiging of door een openbare koppeling te maken die zichtbaar is voor iedereen die over de koppeling beschikt.
Publish Online
  • Publish Online
  • Adobe InDesign
Hiermee kunnen gebruikers InDesign-documenten online publiceren en delen via sociale netwerken en e-mail of als een URL.
PDF Services
  • PDF Services
  • https://documents.adobe.com/
  • Acrobat Standard of Pro
  • Acrobat Reader
  • Document Cloud-apps voor mobiele apparaten
Essentiële PDF-tools voor het online opslaan en delen van bestanden en voor het maken, combineren, exporteren, organiseren, invullen en ondertekenen van documenten.
Adobe Sign
  • Adobe Sign
  • https://documents.adobe.com/
  • Acrobat Standard of Pro
  • Acrobat Reader
  • Document Cloud-apps voor mobiele apparaten
Ondertekende documenten verzenden, ondertekenen, volgen en beheren.
Adobe Spark
  • Adobe Spark
  • https://spark.adobe.com/
  • Adobe Spark Slate
  • Adobe Spark Video
  • Adobe Spark Post

Gebruik Spark Post om berichten en afbeeldingen voor sociale media te maken.

Gebruik Spark Slate om webverhalen te maken door tekst en afbeeldingen te combineren.

Gebruik Spark Video om video's te maken door gewoon uw verhaal hardop te vertellen en aan te vullen met thema's, afbeeldingen, pictogrammen en tekst.

Team Projects
  • Adobe Premiere Pro CC
  • After Effects CC
  • Adobe Prelude CC
  • Adobe Media Encoder CC
  • Adobe Premiere Pro CC
  • After Effects CC
  • Adobe Prelude CC
  • Adobe Media Encoder CC
Gehoste samenwerkingsservice voor gebruikers van CC voor ondernemingen waarmee editors, animatoren en videokunstenaars gelijktijdig kunnen werken aan gedeelde teamprojecten binnen Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Adobe Prelude CC en Adobe Media Encoder CC.