De optie Kleurprofiel insluiten negeert de huidige instelling in het dialoogvenster Exporteren als

De optie Kleurprofiel insluiten negeert de huidige instelling en reflecteert de instelling die is gebruikt voor de laatste export nadat de instelling voor Kleurprofiel insluiten werd gewijzigd.

Oplossing: update Photoshop

Update naar Photoshop CC 2015.5.1 om dit probleem op te lossen.