Adobe heeft de onderstaande compatibiliteitsproblemen gedetecteerd tijdens het uitvoeren van Photoshop CC 2015 met Mac OS 10.11 (El Capitan).

Het is raadzaam dat klanten hun eigen tests uitvoeren op een niet-productiedeel om ervoor te zorgen dat de nieuwe besturingssystemen met hun huidige hardware en stuurprogramma's werken.

Als u problemen ondervindt die nog niet zijn gedocumenteerd, rapporteer ze dan op onze feedback-site.

Bekende problemen

Vertragingen tijdens het tekenen die verschillende gebieden van de toepassing beïnvloeden zoals Zoomen door slepen, Werkbalk-ruimten, formaat van vervolgkeuzelijsten wijzigen

We zijn op de hoogte van vertragingen tijdens het tekenen die verschillende gebieden van de toepassing beïnvloeden, zoals:

• Zoomen door slepen
  • Sub-opties van Gereedschap openen
  • Formaat van vervolgkeuzelijsten wijzigen

We hebben een invoegtoepassing gemaakt als tijdelijke oplossing voor dit probleem.

Installeer de OSXCompatibility-plug-in:

1. Sluit Photoshop af.

2. Download het OSXCompatibility-invoegtoepassingspakket (v 1.0.11):

Downloaden

3. Nadat u het OSXCompatibility-invoegtoepassingspakket hebt gedownload, dubbelklikt u hierop om het bestand uit te pakken. Pak alle bestanden uit wanneer u daarom wordt gevraagd.

4. Kopieer de OSXCompatibility.plug-in naar de map met plug-ins in de Photoshop-toepassingsmap:

Applications/Adobe Photoshop [Photoshop_versie]/Plug-ins

5. Start Photoshop opnieuw.

Ons engineering-team werkt samen met Apple om het root-probleem zo snel mogelijk op te lossen.

De afbeelding wordt zwart bij het uitvoeren van de opdracht Afbeeldingsgrootte

Wanneer de opdracht Afbeeldingsgrootte wordt uitgevoerd, wordt de voorvertoning in het dialoogvenster Afbeeldingsgrootte zwart nadat u de opdracht hebt uitgevoerd.

Oplossing 1:

Werk Mac OS X bij naar 10.11.1.