Adobe heeft de onderstaande compatibiliteitsproblemen gevonden bij het uitvoeren van Photoshop op macOS 10.12 (Sierra).

Adobe raadt klanten aan hun eigen tests uit te voeren via een niet-productiepartitie om ervoor te zorgen dat de nieuwe besturingssystemen met hun huidige hardware en stuurprogramma's werken.

Als u problemen ondervindt die nog niet zijn gedocumenteerd, rapporteer ze dan op onze feedback-site.

Bekende problemen

Versies waarop dit van invloed is Photoshop CC 2015.5 of eerder
Besturingssysteem macOS 10.12 Sierra

Adobe heeft de onderstaande compatibiliteitsproblemen gevonden bij het uitvoeren van¬Photoshop CC 2015.5 en eerdere versies¬in macOS 10.12 (Sierra).

Afdrukken in macOS Sierra crasht tijdens afdrukken naar bepaalde printers en apparaten

Onze technici werken aan een oplossing voor een toekomstige update.

Tussenoplossingen:

• Afdrukken vanuit Lightroom
  • Behoud uw huidige Mac OS X-versie en voer de update naar 10.12 (Sierra) NIET uit. Wacht tot er een update beschikbaar is.

Oplossingen

• Bij sommige printers kunt u stabiliteitsproblemen oplossen door ervoor te zorgen dat uw printerstuurprogramma up-to-date is. Opmerking: mogelijk is het niet voldoende om alleen het stuurprogramma bij te werken. U moet het stuurprogramma en de printer verwijderen, het nieuwste stuurprogramma installeren en ten slotte de printer weer installeren. Zie dit document van Apple over het oplossen van problemen met afdrukken in OS X: http://support.apple.com/en-us/HT201539

Met de sneltoets Cmd+Spatie in macOS Sierra worden zowel Siri als het gereedschap voor inzoomen geopend

Probleem waarbij gebruikersinterface verdwijnt als u de schuifbalken in dialoogvensters en deelvensters versleept

Oplossing:¬beweeg de cursor boven het bladergebied en gebruik het muiswieltje of trackpadbewegingen om door het deelvenster te bladeren in plaats van op de schuifbalk te klikken en deze omhoog en omlaag te schuiven.

Onze technici werken aan een complete oplossing voor een toekomstige update van Photoshop CC.

Voorvertoning in browser werkt niet via Opslaan voor web

Oplossing:¬sla uw afbeeldingen en/of HTML-bestanden op via Opslaan voor web en open deze via de Finder in de gewenste browser.

Onze technici werken aan een complete oplossing voor een toekomstige update van Photoshop CC.