Photoshop loopt vast wanneer u 3D-functies gebruikt op een computer met een Intel HD-videokaart.

Dit probleem kan gerelateerd zijn aan bepaalde videokaarten. De tussenoplossing is om Photoshop een eerdere versie van de Shader Model-software te laten gebruiken door het onderstaande bestand CS6_shaders.txt te installeren.

Downloaden

Opmerking: het bestand dat u verkrijgt na het uitpakken, fungeert als cookie en is ongeveer nul bytes groot.

1. Sluit Photoshop af.

2. Download het bestand CS6_shaders.txt.zip.

3. Dubbelklik op het bestand om het uit te pakken.

4. Kopieer het resulterende CS6_shaders.txt-bestand naar de Adobe Photoshop CC 2014-map.

De standaardlocaties voor de Photoshop-map zijn als volgt:

• Mac OS: /Applications/Adobe Photoshop CC 2014/
  • Windows: Program Files/Adobe/Adobe Photoshop CC 2014/
5. Start Photoshop opnieuw en voer de stappen uit waardoor Photoshop eerder vastliep.