Updates voor Photoshop CS6 versie 13.1.x of later worden niet weergegeven wanneer u Help > Updates kiest.

Opmerking: u moet lid zijn van Creative Cloud om Photoshop CS6 versie 13.1 te installeren en bij te werken.

Oplossing

Deactiveer en verwijder Photoshop CS6, en installeer vervolgens de Creative Cloud-versie van Photoshop CS6. Licentieer de versie met uw Adobe-ID.

1. Kies Help > Deactiveren in Photoshop CS6.
  2. Klik op Deactiveren en sluit Photoshop.
  3. Voer het verwijderingsprogramma van Adobe Photoshop CS6 in de Photoshop CS6-toepassingsmap uit.
  4. Nadat het verwijderen is voltooid, raadpleegt u de sectie Vorige versies downloaden in Creative Cloud-apps downloaden en installeren.
  5. Kies Apps en klik op Downloaden onder Photoshop CS6. Met deze stap wordt Photoshop CS6 gedownload en geïnstalleerd.
  6. Open Photoshop wanneer de installatie is voltooid. Wanneer u daarom wordt gevraagd, selecteert u Software licentiëren en meldt u zich aan met uw Adobe-ID.
  7. Sluit Photoshop af.
  8. Open Photoshop opnieuw.
  9. Kies Help > Updates om de 13.1.2-update te installeren.