Med 9.3-utgivelsen krever ikke Fyll ut og signer-funksjonen (på Dashboard-fanen) lenger at brukeren påfører en signatur.

Utfylling av skjemaet krever bare at du klikker i skjemaet der du vil legge til tekst, og så skrive den inn.

Minst ett felt må brukes på dokumentet. Hvis ikke genereres det en feil.

fill_and_sign_interface

Når du er ferdig med å legge til feltinnhold, klikker du på Ferdig-knappen øverst til høyre i vinduet.

Hvis det ikke er inkludert noen signatur, blir du bedt om å bekrefte at det ikke trengs signatur.

verification_message

Når du har valgt Fortsett, vises en side etter utfylling der du får flere handlingsalternativer:

• Send en kopi – Det vises et alternativ for å sende dokumentet til en eller flere e-postadresser (atskilt med komma)
  • Last ned en kopi – En PDF-fil av det utfylte dokumentet lastes ned til det lokale systemet
  • Behandle dette dokumentet – Bytter visning til Behandle-fanen
  • Signer enda et dokument – Åpner en ny (tom) Fyll ut og signer-side slik at du kan starte et nytt dokument
fill_and_sign_postfillpage

Det utfylte dokumentet finnes på Behandle-fanen i delen Utfylt. Denne delen inneholder bare utfylte skjemaer uten signaturer.

Statusen for dokumentet er Utfylt (i motsetning til Signert når det er påført en signatur).

filled_form_on_themanagetab