Du kan opprette avtale oppføringer samlet ved hjelp av kategorien Avtaler samlet. Du kan velge hvilken avtalemal som skal brukes, og deretter angi en spørring for å begrense oppføringene for hovedobjektet. Når du klikker på Opprett avtaler, blir det oppretter én avtaleoppføring for hver av spørringsoppføringene basert på avtalemalen du angir.

Opprette avtaler samler

Slik oppretter du avtaler samlet:

1. Velg Adobe Sign fra Force.com-appmenyen øverst til høyre på skjermen.

2. Klikk på kategorien Avtaler samlet. Hvis kategorien ikke vises, bruker du kategorirullegardinmenyen til høyre.

Velg Batch-alternativet (Samlet) på rullegardinmenyen

Siden Opprett avtaler samlet vises.

3. Fra rullegardinmenyen Select Agreement Template (Velg avtalemal), velger du avtalemalen som skal brukes til å opprette de samlede avtalene. Hovedobjekttypen fylles ut basert på malen som er valgt.

Opprett avtaler på Batch-siden (Samlet)

4. I boksen Angi spørring for oppføringer angir du en spørring for å begrense listen over oppføringer som skal brukes til å opprette en avtaleoppføring. Følgende er eksempler på spørringer:

Velg alle muligheter

○ SELECT Id from Opportunity

Velg alle kundeemner som kom fra telefonsamtaler fra selskapet Acme:

○ SELECT Id from Lead where LeadSource = 'Phone Inquiry' and Email LIKE '%acme.com'

Velg alle kontakter under kontoen av typen kundeemner som er opprettet siden i går og som ikke har valgt bort å motta e-postmeldinger.

○ SELECT Id from Contact where Type = 'Prospect' and CreateDate > YESTERDAY and HasOptedOutOfEmail = false

Velg alle kundeemner fra en 2014 Dreamforce-kampanje

○ SELECT Id from Lead where Campaign.Name = '2014 Dreamforce Campaign'

5. Klikk på Opprett avtaler. Det vises en melding om samlingen som er sendt.

Bekreftelsesmelding om at avtalene ble opprettet

Når avtalene er opprettet og sendt, kan du vise dem i Avtale-objektlisten ved å klikke på kategorien Avtaler.

Velg Alle avtaler, og klikk på Start

Klikk på Start for å vise listen.

Den fullstendige listen over alle avtaler

Sende, oppdatere og administrere avtaler samlet

I Avtale-objektlisten kan du nå velge å utføre samlede handlinger (200 samtidig på en avtaleoppføring). Handlingene omfatter:

• Endre eier
  • Avbryt avtale
  • Slett avtale
  • Send avtale
  • Send påminnelse
  • Oppdater avtale

Det første trinnet for å administrere avtaler samlet er å vise knappealternativene som vises ovenfor.

Slik gjør du dette:

1. Gå til Oppsett > Bygg > Opprett > Objekter.
  2. Klikk på etiketten for Agreement-objektet
Gå til objekter i SFDC

3. Klikk på Søk i oppsett-koblingen øverst på siden for å gå til denne delen

Search Layouts Link

4. Klikk på Rediger-koblingen for Avtalelistevisning

Panelet Søk i oppsett

5. Velg samleoppdateringsknappene du vil legge til i Avtaler-listen, og legg dem til i Valgte knapper-delen

6. Klikk Lagre.

Listevisningen Avtaler

Hvis du vil redigere flere avtaler:

1. Klikk på Avtaler for å åpne Avtaler-listen.

2. Klikk på Start

Velg Alle avtaler, og klikk på Start

3. Velg avtalene du vil behandle.

○ Når du merker av for boksen øverst ved siden av Action (Handling, velges alle oppføringene i gjeldende visning).

4. Klikk på handlingen du vil utføre

Merk:

Enkelte handlinger vil ikke være tillatt Du kan for eksempel ikke avbryte en avtale som allerede er signert. Du kan ikke sende en avtale som allerede er sendt. Hvis du prøver å utføre disse handlingene, vil det vises en feil på siden for avtaleoppføringen

Velg alle oppføringene du vil endre, og klikk på riktig knapp

Når du har klikket på knappen, kan det hende du blir bedt om å bekrefte at du virkelig vil utføre denne handlingen.  Klikk på OK hvis du vil utføre den.

En melding vises etter handlingen for å bekrefte at handlingen behandles

Melding etter handling