Adobe Sign er en distribuert applikasjon som strekker seg flere ganger rundt jorden.

Hver forekomst er tett integrert med alle andre, noe som sikrer en sømløs overgang mellom avsendere og mottakere, uavhengig av hvilken forekomst hver av dem er i.

Noen ganger er det imidlertid viktig å vite hvilken forekomst som inneholder kontoen din. Dette kan for eksempel være under vedlikehold eller oppgradering.

Hvis du vil finne ut hvilken forekomst som inneholder kontoen din, kan du logge på Adobe Sign og klikke nettadressen.

Forekomsten finnes i adressen, like før echosign.com-delen.

En Adobe Sign-nettadresse med forekomsten uthevet