Adobe Sign-funksjonen “Håndhevet identitetsgodkjenning” er tilgjengelig for tjenestenivået Enterprise.

Beskrivelse av funksjon

Funksjonen Håndhevet identitetsgodkjenning krever at underskrivere må godkjennes på nytt hver gang de påfører signaturen sin.

Innstillingen berører både påkrevde og valgfrie signatur- og signaturblokkfelt.

Det er bare signaturfelt som krever ny godkjenning, ikke initialfelt.

Innstillingen omfatter alle underskrivere som er inkludert i avtalen (interne og eksterne).

Tilgang til funksjonen er på siden Innstillinger for Bio-Pharma, og er tilgjengelig for alle kunder med en Enterprise-tjenestepakke.

Merk:

Funksjonen Håndhevet identitetsgodkjenning er tilgjengelig bare på siden Innstillinger for Bio-Pharma, som må være aktivert av Kundestøtte eller din kundeansvarlige.

Bruk

Forutsetninger

For at Håndhevet identitetsgodkjenning skal fungere, må underskriverens identitet godkjennes med enten:

• Telefongodkjenning (SMS) – Anbefales for eksterne underskrivere
  • Adobe Sign-godkjenning – Anbefales for interne underskrivere

Godkjenningsmetoden defineres på siden Send-Innstillinger i delen Identitetsgodkjenningsmetoder.

Håndhevet identitetsgodkjenning krever at underskriverne må godkjennes på nytt hver gang de påfører signatur.

Ved klikk på et signaturfelt må underskriveren autentisere seg. Det er to mulige alternativer:

• Telefongodkjenning – En SMS-tekstmelding gir en femsifret kode som underskriveren må skrive inn før signaturen påføres
phone_auth

• Adobe Sign-godkjenning – En anmodning om å oppgi underskriverens Adobe Sign-passord
adobe_sign_authentication

Når signaturen er påført, kan mottakeren fortsette med skjemautfylling/signering.

Konfigurasjonsalternativer

Når Håndhevet identitetsgodkjenning er aktivert, må mottakere i tillegg godkjenne når de klikker på knappen Klikk her for å signere.

Denne siste godkjenningen kan fjernes på anmodning til din kundeansvarlige.

click_to_sign_button

Aktivere eller deaktivere

Funksjonen “Håndhevet identitetsgodkjenning” kan aktiveres på kontonivå av kontoadministrator for Adobe Sign.

Innstillinger for gruppenivå er tillatt og overstyrer verdiene for kontonivå.

Du får tilgang til innstillingene ved å gå til: Konto > Kontoinnstillinger > Innstillinger for Bio-Pharma

navigate_to_biopharmapage

Ting å huske på...

• Håndhevet identitetsgodkjenning fungerer med digitale og elektroniske signaturfelt
    • Hver underskriver kan ha bare ett digitalt signaturfelt, og flere elektroniske signaturfelt
  • Håndhevet godkjenning gjelder ikke når det bare brukes et stempel som signatur