Filopplastingsfunksjonen i Adobe Sign Adobe OneDrive er tilgjengelig for Business- og Enterprise-tjenestenivåer. Både Avsender- og Underskriver-alternativer lar Adobe Sign-administratoren aktivere/deaktivere alternativet på konto- eller gruppenivå.

Beskrivelse av funksjon

OneDrive er en skybasert fildelingsløsning fra Microsoft, noe som gjør den til en utmerket kilde for de personlige eller delte dokumentfilene som brukes i Adobe Sign-avtaler.

Adobe Sign tillater tilknytning til OneDrive ved to punkter:

• Når et dokument legges ved under sendeprosessen
  • Når underskrivere får tillatelse til å laste opp bildene sine under signeringsprosessen

Bruk

Når OneDrive-integrasjonen er aktivert for kontoen, blir funksjonsalternativene satt inn i brukerens grensesnitt automatisk. Enkeltbrukere i en konto trenger ikke å gjøre noe for å få tilgang.

Når det gjelder bruk, er det to steder integrasjonen vises:

• Under prosessen med å opprette avtale, på Send-siden
  • Under signeringsprosessen når en underskriver laster opp en bildefil

OneDrive i sendeopplevelsen

Når en avtale sendes, vil brukerne se OneDrive-alternativet i Fil-valgmenyen:

add_files

Førstegangsbrukere blir bedt om å autentisere for Microsoft før de får tilgang til OneDrive-filene:

• Autentiser til din OneDrive-konto
  • Klikk på Ja når du blir bedt om å la denne appen få tilgang til informasjonen din
microsoft_login
microsoft_oauth

Merk:

Etter autentisering og aksept av tilgangsforespørselen den første gangen, blir du ikke bedt om å autentisere igjen.

Etter autentiseringsprosessen presenteres OneDrive-filstrukturen, og du kan legge ved en eller flere filer.

onedrive_upload_fileselection

Alle valgte filer blir automatisk lastet opp til Adobe Sign-avtalen.

uploaded_file

OneDrive i signeringsopplevelsen

Når underskrivere må laste opp en bildefil, kan de velge å laste opp fra OneDrive.

Etter å ha klikket på Bilde-feltet blir underskriveren presentert for de aktiverte alternativene de kan hente kildefilen fra:

signer_image_fieldandselection

Underskriveren må autentisere til Microsoft-kontoen sin og godkjenne tilgang til filinnholdet.

signer_authentication
microsoft_oauth_-signer

Etter autentisering vises filstrukturen, og underskriveren kan velge en bildefil.

signer_file_selection

Bildet importeres til skjemaet:

signers_uploadedimage

Konfigurasjonsalternativer

Alternativet for å bruke OneDrive er enten aktivert eller deaktivert. Det er ingen konfigurasjonsalternativer i Adobe Sign utover tilgang til OneDrive-tjenesten.

Aktivere eller deaktivere

For enkeltkunder og Team-kunder er OneDrive-alternativet som standard aktivert for både avsendere og underskrivere.

For Business- og Enterprise-kunder kan OneDrive-funksjonen aktiveres på kontonivå av kontoadministrator for Adobe Sign.

Innstillinger for gruppenivå er tillatt og overstyrer verdiene for kontonivå.

Kontrollene for å aktivere/deaktivere tjenesten finnes ved å gå til Konto > Kontoinnstillinger > Sendeinnstillinger

Avsender-innstillingene er nær toppen av siden i delen Legge ved dokumenter:

ui_-_sender_attachdocuments

Opplastingsalternativene for underskrivere er nederst på siden i delen Alternativer for opplasting på Esign-side:

ui_-_recipient_attachdocuments

Ting å huske på...

OneDrive er en separat tjeneste fra Adobe Sign, levert og støttet av Microsoft.

Lisensiering for Adobe Sign inkluderer ikke lisensiering for OneDrive.