En kompilering av installasjons-, bruker- og oppgraderingsveiledninger for gjeldende Adobe Sign-integrasjoner. Noen av de mer komplekse integrasjonene vil ha ofte brukte kunnskapsbaseartikler som av praktiske årsaker også er oppført her.

Adobe Sign for Salesforce

Salesforce-veiledninger - v20

Tilleggsartikler

Legg til Adobe Sign i Salesforce-e-postkomponenten

Send, påminn, avbryt og mer – alt direkte fra e-postklienten. Tilgjengelig for Outlook og Gmail

Adobe Sign-kobling til Salesforce CPQ

Legg til en knapp for å sende CPQ-tilbudene direkte fra tilbudssiden til Adobe Sign

Adobe Sign for selvsignering (Community Cloud)

Hvis du bruker fellesskapsportaler og vil levere signerbare dokumenter

Gi tilgang til Salesforce-brukere/profiler

Hvis du ikke satte opp Adobe Sign-appen for alle brukere

Arbeide med avtaler samlet

For generering av samlinger med avtaler basert på brukerdefinerte kriterier

Innstillinger for konvertering av salgsemner

Hvis du bruker Adobe Sign med salgsemner i Salesforce, bør du ta en kikk på denne

Gruppetilordninger

Juster brukere i Adobe Sign-grupper basert på Salesforce-brukerprofiler

Konfigurere Salesforce til å sende store dokumenter

Hvis du sender dokumenter på mer enn 2 MB, må du konfigurere dette

► Konfigurere push-avtaler for å opprette eksternt genererte avtaler i Salesforce

“Push-avtaler” er transaksjoner som initieres eksternt til Salesforce, som avtalene som opprettes av widgeter og så sendes inn til Salesforce.

Aktivering av Chatter og Salesforce1

Innstillinger for å aktivere sending fra Chatter eller Salesforce1

Konfigurasjon av sideoppsett (Grunnleggende, Avansert og Lightning)

Når du må endre sideoppsettet til et av de andre alternativene

Merk:

Støtte for Adobe Sign for Salesforce-integrasjon v16 og v17 ble avsluttet 15. november 2018

Støtte for Adobe Sign for Salesforce-integrasjon v18 avsluttes 1. mars 2019

Produktoppdateringer, sikkerhetsoppdateringer og teknisk støtte for Adobe Sign for Salesforce v18 avsluttes 1. mars 2019

Hvis du er på versjon 18 eller eldre, må du oppgradere til den nye pakken for å sikre fortsatt støtte.

Eldre dokumentasjon

Adobe Sign for Microsoft Office

Outlook

Plattformer som støttes:

• Outlook 2013 (Windows v15+)
  • Outlook 2016 (Windows v16+)
  • Outlook Online – Ved bruk av:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Outlook 2016 (Mac v15.35+)

Word / PowerPoint

Plattformer som støttes:

• Word eller PowerPoint 2013 (Windows v15+)
  • Word eller PowerPoint 2016 (Windows v16+)
  • Word eller PowerPoint Online (365) – Ved bruk av:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Word eller PowerPoint 2016 (Mac v15.34+)

Microsoft Flow

Plattformer som støttes:

• Office 365 – Bruker:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • Internet Explorer 11+

Microsoft Teams

Plattformer som støttes:

• Office 365 – Bruker:
    • Chrome v51.0+
    • Firefox v47.0+
    • Microsoft Edge 12+
    • Internet Explorer 11+

Adobe Sign for Microsoft Dynamics

MS Dynamics CRM-veiledninger (365, nettbasert og lokalt)

Gjeldende installasjonspakke for Dynamics 365 CRM (v7)

Veiledninger for Dynamics 365 CRM (v7)

Gjeldende installasjonspakke for Dynamics 2013/2015/2016 (v6)

Veiledninger for Dynamics 2013/2015/2016 (v6)

Tilleggsartikler

Produktmerknader

Merk:

Adobe Sign for Microsoft Dynamics v5 og tidligere (lokale eller nettbaserte versjoner) opphørte 31. mars 2018.

Alle eksisterende kunder bør ha den nye løsningen installert og i drift for ikke å risikere å miste Adobe Sign-funksjonalitet.

Microsoft Dynamics 365 for Talent

Installasjonsveiledning

Adobe Sign for Microsoft SharePoint

SharePoint lokalt 2013 og 2016

Håndbøker

Merk:

Adobe Sign for Microsoft SharePoint v3 og tidligere (lokalt) opphørte 30. november 2017.

Alle eksisterende kunder bør ha den nye løsningen (kobling ovenfor) installert og i drift for ikke å risikere å miste Adobe Sign-funksjonalitet.

Adobe Sign for ServiceNow

Adobe Sign for HR (ServiceNow)

Adobe Sign for SAP SuccessFactors

Adobe Sign for Workday

Adobe Sign for Workplace by Facebook – Kommer snart!

Adobe Sign for NetSuite

Håndbøker

Produktmerknader

Merk:

Støtte for Adobe Sign for NetSuite-integrasjon v3.x har opphørt.

Produktoppdateringer, sikkerhetsoppdateringer og teknisk støtte for Adobe Sign for NetSuite v3.x og eldre er opphørt.

Pass på å oppgradere til v4 for å sikre fortsatt støtte for denne integrasjonen.

Adobe Sign for SugarCRM

API for Adobe Sign